Ege Bucaspor’a bir şok daha!

Bucaspor’a bir şok daha!

21.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Bucaspor’da, lige katılım bedeli olan 22 bin liranın yatırılmaması camiada şok etkisi yarattı. Taraftarlar ve Kulüp Başkanı Cihan Aktaş, belediyenin söz verdiği tutarı ödememesine isyan etti

Bucaspor’a bir şok daha


TFF 3. Lig’den amatör lige gerileyen Bucaspor’un, Bölgesel Amatör Lig’deki katılım bedeli olan 22 bin liranın yatırılmaması camiada şok etkisi yarattı. Özellikle Buca Belediyesi’ne yüklenen sarı lacivertli futbolseverler, “Taraftar ve kulübümüzün başkanı Cihan Aktaş dışında maalesef bir bütünleşme göremiyoruz. Özellikle Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç’ın bu sessizliği bizlere geçmişi Levent Piriştina dönemini hatırlatıyor. Bucaspor’un BAL’a devam edebilmesi için 22 bin lira gibi bir ücreti yaptırması gerekiyor. Bu meblayı üstlenen ve Cihan Aktaş’a bu ödemenin Buca Belediyesi tarafından yatıralacağı sözünü veren Erhan Kılıç şu an 22 bin liralık rakamı yatıramayacağını beyan etti” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Biz yatırabilirdik’

Başkan Cihan Aktaş ise sürenin dolduğunu ancak yaptığı görüşmede başvuru tarihini uzatmaya çalıştığını açıkladı. Aktaş sosyal medya hesabından, “Buca Belediyesi katılım payını yatıracağım deyip neden yatırmadı? Bunu bize söyleyebilirlerdi ve biz bu parayı yatırırdık. Bu sezon Bucaspor’un parayı ödemezse oynayamayacağını bile bile harcı yatırmadılar” dedi. Aktaş, pazartesi günü konuyu görüşeceğini ve sorunu çözebileceğini ifade edip, “Yetkililerle görüştüm, bana ‘sorun yok’ dediler. Pazartesi günü parayı yatıracağız ve aksilik olmazsa Bucaspor Bölgesel Amatör Lig’e katılacak” ifadelerini kullandı.