Ege Genç şeytanlar vitrine çıktı

Genç şeytanlar vitrine çıktı

29.05.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Altınordu’da Başkan Seyit Mehmet Özkan’ın altyapıdan yetişip en az 3 sezon A takım forması giyen genç oyuncuların satışına onay verdiği belirtildi. Geçen sezon Standard Liege’in kapısından dönen kaleci Erce başta olmak üzere, Kerim Yusuf, Oğulcan ve Recep’in de gelen tekliflere göre satılabileceği belirtildi

Genç şeytanlar vitrine çıktı

Spor Toto 1. Lig’de İzmir temsilcisi Altınordu’da Başkan Seyit Mehmet Özkan’ın, A takım formasıyla 3 sezonu geride bırakan oyuncuların satışına onay vereceği belirtildi. Geçen sezon Belçika ekibi Standard Liege ile sıcak temasa geçtiği kaleci Erce başta olmak üzere, ismi Süper Lig ekipleriyle anılan sağ bek Kerim, sol bek Yusuf, ön libero Oğulcan ve stoper Recep’in cazip bir teklif gelmesi halinde satılabileceği ifade edildi.

Haberin Devamı

Öncelik Avrupa’nın

Şimdiye kadar kendi yetiştirdiği Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder, Berke Özer, Barış Alıcı ve Alican Özfesli gibi genç yetenekleri satarak kasasını dolduran kırmızı lacivertliler, yeni sezon öncesi takımdan transferle gidecek futbolcuların yerlerini altyapıdan yetişen yeni isimlerle doldurmayı planlıyor. Gençlerin öncelikli olarak Avrupa kulüplerinde forma giymesini arzu eden Özkan, oyuncuların şans bulabilecekleri takımlara gitmesini istiyor.

Naz Naz’da tek aday var

Nazilli Belediyespor’da 5 Haziran günü gerçekleşecek genel kurul öncesi tek adayın Nurittin Özkat olduğu ifade edildi. Kongreye tek liste ile hazırlanan Özkat’a tüm camianın destek vereceği kaydedildi. Nazilli Ticaret Odası Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Mutlu, Belediye Başkan Vekili Soner Yelkovan gibi isimlerle de görüşen Nurittin Özkat’ın öncelikle 8 milyon liraya yaklaşan borçları kapatmak için projeler hazırladığı kaydedildi.