Ege Göztepe’den başarı sözü

Göztepe’den başarı sözü

05.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe’ye de deplasmanda 2-0 yenilen, ikinci yarıda henüz puan alamayan ve düşme hattına yaklaşan sarı kırmızılılar, geçmişe sünger çekecek.

Göztepe’den başarı sözü

Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısında galibiyet yüzü görmeyen Göztepe kötü gidişatı durdurmak için geçmişe sünger çekecek. Sarı kırmızılılar yarın Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor’un karşısına çıkacak.

Haberin Devamı

Sarı kırmızılılar ardından Pazar günü evinde önemli rakiplerinden Aytemiz Alanyaspor’la kozlarını paylaşacak. Tüm camia 2 maçtan en iyi skoru alabilmek için kenetlenirken, teknik ekip de Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde takımın toparlanabilmesi için seferberlik ilan etti.

İlk durak Malatya

Teknik Direktör Kemal Özdeş’in büyük moral bozukluğu yaşayan futbolcularla teker teker toplantılar yaptığı, Başkan Mehmet Sepil’in ise takımı motive etmek için yoğun çaba harcadığı bildirildi. Hem Yeni Malatyaspor hem de Alanyaspor maçlarından mutlak galibiyet bekleyen Göztepe’de futbolcuların da kurmaylara başarı sözü verdiği vurgulandı. Özdeş’in yaptığı toplantılarda, “Biz kaliteli bir ekibiz. Taraftarımız bize inanıyor. Kupada ve ligde kazanıp yeniden ayağa kalkacağız” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Göztepe’de Fenerbahçe müsabakasında Sadık’a yaptığı faul sonrası direkt kırmızı kart gören santrfor Cameron Jarome, Yeni Malatyaspor maçında sahadaki yerini alamayacak.