Ege Göztepe topbaşı yapıyor

Göztepe topbaşı yapıyor

02.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Göztepe topbaşı yapıyor

Göztepe, yeni sezon hazırlıklarına yarın Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla başlayacak.Göztepe Kulübünden yapılan açıklamada, 3-14 Temmuz’da çalışmalarını İzmir’de sürdürecek sarı kırmızılı ekibin, 16-26 Temmuz ve 29 Temmuz-7 Ağustos tarihlerinde Bolu’da iki ayrı kamp yapacağı belirtildi.

Haberin Devamı

İskeleti korudu

Öte yandan transferde Hatayspor’dan Murat Paluli ve Menemenspor’dan Veli Çetin’i renklerine dahil eden Göztepe, yeni sezon öncesi Teknik Direktör Tamer Tuna’nın sürekli oynattığı ilk 11’deki futbolcularını takımda tuttu.

Yasin kararı

Geçen sezon son 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik elde edip Süper Lig’e tutunan Göztepe’de son haftalarda takımın bankoları olan kaleci Beto, Gassama, Titi, Reis, Berkan, Poko, Alpaslan, Castro ile Deniz, Halil, Serdar ve Jerome, yeni sezonda da İzmir temsilcisinde kalmayı garantiledi. Tamer Tuna’nın kesinlikle iskeleti değiştirmek istemediği ve nokta transferlerle kadronun güçlendirilmesini istediği vurgulandı. Geçen sene son haftalarda oyuncularının mücadelesinden memnun kalan genç teknik adamın, sakatlığından dolayı uzun süre forma giyemeyen kanat Yasin Öztekin’le de yola devam edilmesi için yönetime rapor verdiği bildirildi. İlk olarak Tayfur’la vedalaşan Göztepe’de sözleşmeleri biten Agbenyenu, Kadu, Gouffran ve Traore takımdan ayrıldı. Tuna, Ghilas, Grillo ve Borges’i ise kadroda düşünmüyor.