Ege ‘İşte bu yüzden İzmir’ tuttu!

‘İşte bu yüzden İzmir’ tuttu!

27.06.2017 - 03:55 | Son Güncellenme:

İZMİR Büyükşehir Belediyesi’nin kent turizminin geliştirilmesi amacıyla başlattığı ve desteklediği tanıtım çalışmaları, Türkiye’nin dört bir yanında “İzmir rüzgarı” estiriyor.

‘İşte bu yüzden İzmir’ tuttu

İzmir’e Doyamazsın” kampanyasıyla eşzamanlı olarak yürütülen “İşte bu yüzden İzmir” başlıklı kampanya, ülkenin sevilen simalarının İzmir’le ilgili duygu ve düşüncelerini anlatıyor.

Haberin Devamı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin tanıtımı ve turizm potansiyelinin geliştirmesine yönelik hamlelerine yenilerini eklemeye başladı. İzmir Turizm ve Tanıtma Vakfı (İZTAV) öncülüğünde geçtiğimiz yılın ikinci yarısında hazırlanan “İzmir’e Doyamazsın” kampanyasına büyük destek veren İzmir Büyükşehir Belediyesi, kampanyanın yeni ayağıyla kentin güzelliklerini ve tarihini duyurmayı sürdürüyor. Kampanyada, kentin birbirinden güzel görselleri eşliğinde Uğur Dündar, Ayşe Arman, Melih Aşık, Fatih Altaylı, Yılmaz Özdil, Barçın Yinanç, Cengiz Semercioğlu, Deniz Zeyrek, Erdal Sağlam, Fikret Bila, Hikmet Çetinkaya, Jale Özgentürk, Mehmet Arslan, Mehmet Coşkundeniz, Murat Yetkin, Sefer Levent, Uğur Gürses, Yalçın Bayer ve Yazgülü Aldoğan gibi tanınmış gazeteci ve yazarların yanı sıra Kenan Doğulu, Behzat Uygur, Emre Aydın, Fatih Erkoç, Kerem Görsev, Leman Sam, Linet, Melek Baykal, Metin Uca, Onur Akın ve Özdemir Erdoğan gibi sanatçıların da İzmir’i anlatan cümlelerine yer verildi. 26 Haziran’dan sonra Ankara ve Bursa’da da başlayacak kampanya, 2 Temmuz’a kadar sürecek.

Haberin Devamı

‘Odak kent’

Ayşe Arman: Allah hepimize İzmir gibi bir şehirde yaşamayı nasip etsin.

Murat Yetkin: “İzmir’e gelen, üç gün sonra ‘İzmirliyim demeye başlıyor.

Fikret Bila: “İzmir geleceğe dönük değerlerle yaşayan bir kent.

Yalçın Bayer: “Türkiye’nin yükselen odak kenti İzmir.