Ege 'Kan değişimi şart oldu'

'Kan değişimi şart oldu'

25.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Kan değişimi şart oldu

Evinde son olarak Trabzonspor’a 3-1 yenilen ve düşme potasına yaklaşan Göztepe’de, Teknik Direktör Kemal Özdeş’le yollar ayrıldı. Başkan Vekili Talat Papatya, “Ne kadar istemesek de ayrılık futbolun gerçeği” dedi.

Haberin Devamı

Süper Lig’de son 6 maçın 5’ini kaybeden Göztepe’de Teknik Direktör Kemal Özdeş ile yollar ayrıldı. Ayrılık sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Vekili Talat Papatya, “Kemal hocamızla değerlendirmemizi yaptık. Kendisinin de tespitleri oldu. Futbol bu, maalesef her şeyi yapsak da alınan sonuçlar etkili oluyor. Kemal Özdeş’le yollarımızı ayırdık.

‘Aceleci olmayacağız’

Teknik adam değişimleri Türk futbolunda bir yaradır. Ayrılıkları istemesek de oluşan şartlar, olumsuz hava ve pisikoloji teknik direktör değişimlerine neden oluyor. Ayrılıkları doğru bulmuyoruz ama sık değişim futbol ikliminde oluyor” dedi. Kemal Özdeş’le kesinlikle kırgın vedalaşmadıklarını belirten Talat Papatya, “Yaptığımız toplantılarda Kemal Özdeş, ‘Benim ayrılmam gerek’ tespitinde bulundu. En ufak tazminat konusu konuşulmadı. Öğrenilmiş çaresizlik gibi her şey ters gidince vedalar yaşanıyor. Futbolcularla ve bütün birimlerle uzun uzun konuştuk. Biz iyi bir takımız ama sorun olduğunu da gördük. Nedenlerini araştırmaya çalıştık. Vardığımız sonuçta teknik adam değişiminin takıma faydalı olacağı kanaatına vardık” ifadelerini kullandı. Bugünden itibaren yeni çalıştırıcıyı belirlemek için mesaiye başlayacaklarını anlatan Papatya, aceleci davranmayacaklarını da vurguladı.

Haberin Devamı

Hamzaoğlu, Göz Göz’e yakın

Geçtiğimiz günlerde adı Akhisarspor’la da anılan Hamza Hamzaoğlu, sarı kırmızılılarda Kemal Özdeş’ten boşalan koltuğa aday isimler arasında en sıcak bakılan isim oldu. Taraftarın sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla desteklediği Hamzaoğlu, kısa sürede gündem oldu. Akhisarspor’da 126, Galatasaray’da 52, Bursaspor’da 49 maçta görev alan deneyimli çalıştırıcı Hamzaoğlu, son olarak Antalyaspor ile 18 maçta dümeni devralmıştı.