Gündem Hadi ipucu sorusu ve cevabı 7 Aralık 2019 | Âşıkmış gibi yapıp evlendikten sonra gerçekten âşık olan Kerem ve Ayşe'nin maceralarını anlatan dizi hangisidir?

Hadi ipucu sorusu ve cevabı 7 Aralık 2019 | Âşıkmış gibi yapıp evlendikten sonra gerçekten âşık olan Kerem ve Ayşe'nin maceralarını anlatan dizi hangisidir?

07.12.2019 - 11:54 | Son Güncellenme:

Hadi canlı bilgi yarışması kazandırmaya devam ediyor. Her gün farklı ipuçları ile yarışmada bir adım öne geçmenizi sağlayan Hadi ipucu sorusu belli oldu. 7 Aralık 2019 Hadi ipucu sorusu, 'Âşıkmış gibi yapıp evlendikten sonra gerçekten âşık olan Kerem ve Ayşe'nin maceralarını anlatan dizi hangisidir?' İşte 7 Aralık Hadi ipucu sorusunun cevabı.

Hadi ipucu sorusu ve cevabı 7 Aralık 2019 | Âşıkmış gibi yapıp evlendikten sonra gerçekten âşık olan Kerem ve Ayşenin maceralarını anlatan dizi hangisidir

Hadi kazandırmaya devam ediyor. Her gün farklı sorularla katılımcılarına ödül veren Hadi'nin bugün 20.30'da yapılacak yarışmasında sorulacak ipucu sorusu belli oldu. Hadi canlı bilgi yarışmasında yarışmacılara soruları cevaplamak için 10 saniye tanınıyor. Doğru cevabı bilenler arasında önceden belirlenen ödül eşit olarak dağıtılıyor.

Haberin Devamı

Hadi canlı bilgi yarışmasının uygulamasını Play Store ve App Store aracılığıyla indirerek yarışmaya katılım sağlanabiliyor. Mobil canlı para ödüllü bilgi yarışması Hadi hafta içi her gün 12.30 ve 20.30'da; hafta sonu ise 20.30'da oynanıyor.

7 ARALIK HADİ İPUCU SORUSU 20.30

Âşıkmış gibi yapıp evlendikten sonra gerçekten âşık olan Kerem ve Ayşe'nin maceralarını anlatan dizi hangisidir?

7 ARALIK HADİ İPUCU CEVABI 20.30

Afili Aşk

Hadi ipucu sorusu ve cevabı 7 Aralık 2019 | Âşıkmış gibi yapıp evlendikten sonra gerçekten âşık olan Kerem ve Ayşenin maceralarını anlatan dizi hangisidir