Gündem İkbal Gürpınar kimdir, kaç yaşında? İkbal Gürpınar biyografisi

İkbal Gürpınar kimdir, kaç yaşında? İkbal Gürpınar biyografisi

11.07.2019 - 11:22 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan İkbal Gürpınar, 1969 yılında Kırıkkale'de dünyaya geldi. 6 yıldır ekranlarda görünmeyen suncuu İkbal Gürpınar, 2010 yılında gittiği umre'nin ardından tesettüre girdi. Peki İkbal Gürpınar kimdir, kaç yaşında?

İkbal Gürpınar kimdir, kaç yaşında İkbal Gürpınar biyografisi

İkbal Gürpınar uzun bir aranın ardından Kanal D ekranında yayınlann 2. Sayfa programına konuk oldu. Birçok TV programında sunuculuk yapan İlkbal Gürpınar, 2010 yılında gittiği umrenin ardından tesettüre girdi.

Haberin Devamı

İKBAL GÜRPINAR KİMDİR?

kbal Gürpınar 1969 Yılında Kırıkkale'de doğdu.Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İş İdaresi Bölümü'nde 1 yıl okuduktan sonra 1990'da girdiği Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nden 1994 yılında mezun oldu. 1994-1995 yılında TRT'de "25.Saat" isimli programla televizyona ilk adımı atmıştır.

Ardından Ortadoğu Amme İdaresi'nde ithalat ihracat elemanı sertifika programına katılıp bitirmiştir. Kısa bir süre restoran zincirleri kuran bir firmada Halkla İlişkiler ve Franchising müdürlüğü yapmıştır. TRT Gap'ta çeşitli programlar sunmuş, 1998-2000 yılları arasında TRT'de çalışıp, bir hastanede halkla ilişkiler müdüreliği yapmıştır. 2006 yılında ise Kanal D'de "İkbal'le Yaşama Dair" adlı programı sunmuştur.

Haberin Devamı

Albümleri :

Sen gittin gideli

Kitapları :

İkbal'den Masallar
İkbal Gürpınar'la Ramazan sofrası
Yemek Tarifleri; Türk ve Dünya Mutfağı
Aşkın Bir Yüzü; Erkek ve Kadın Gözüyle
Benim Hâlâ Umudum Var
İkbal'le Küçük Mutluluklar; Gün Doğdu
İkbal Gürpınar'dan Yemek Tarifleri
İkbal'le Küçük Mutluluklar
İçimden Geldiği Gibi
Günaydın Gece