Gündem MasterChef eleme adayları kimler oldu? İşte 47. son bölümde eleme potası

MasterChef eleme adayları kimler oldu? İşte 47. son bölümde eleme potası

13.11.2019 - 23:33 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye'de heyecan her geçen gün daha da artıyor. Sevilen yarışmada bu akşam haftanın 2. dokunulmazlık oyunu oynandı ve son eleme adayları belli oldu. Peki eleme potasına hangi isimler girdi?

MasterChef eleme adayları kimler oldu İşte 47. son bölümde eleme potası

TV8'in sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye, bu akşam 47. yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Dün yayınlanan son bölümde haftanın ilk eleme adaylarının belli olmasının ardından bu akşam son iki eleme adayı da açıkladı. Peki MasterChef Türkiye'de eleme adayları kimler ve bu akşam eleme olacak mı?

TAKIM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'nin 47. bölümündeki dokunulmazlık oyununda Mavi ve Kırmızı takım arasında büyük bir heyecan yaşandı. Eşitliğin yaşandıpı dokunulmazlığı kazanan takım ise şeflerin oyları belirledi ve kazanan bu kez Mavi Takım oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Bireysel dokunulmazlık oyununda yarışmacılar en iyi yemeği yapmak için performanslarını sergilediler. Batuhan, Kıvanç, Yasin, Güzide ve Ekin'ın mücadele ettiği yarışmada finale Ekin ve Batuhan kaldı ve bu iki isimden bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim Batuhan oldu.

MASTERCHEF'TE ELEM ADAYLARI KİMLER OLDU?

MasterChef'te haftanın ilk eleme adayları dün Mavi Takımdan Mustafa ve Alican olmuştu. Bu akşam bireysel dokunulmazlığı kazanan isim olan ilk eleme adayı olarak Ekin'i gösterdi. Sevilen yarışmada bu akşamın 2., haftanın ise 4. eleme adayı ise Yasin oldu. Böylelikle bu hafta Mustafa, Alican, Ekin ve Yasin eleme adayı oldu...

MasterChef Türkiye'de eleme gecesi ise 48. yeni bölümde yaşanacak...

MASTERCHEF TÜRKİYE 48. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

MasterChef Türkiye 48. yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacak...

Yazarlar