Gündem Sahte Kabadayı filmi konusu ve başrol oyuncuları

Sahte Kabadayı filmi konusu ve başrol oyuncuları

17.07.2019 - 12:27 | Son Güncellenme:

Sahte Kabadayı filmi bu akşam ekrana geliyor. Usta oyuncu Kemal Sunal'ın başrollerinde yer aldığı 1976 yapımı filmin yönetmen koltuğunda Natuk Baytan yer alıyor. Yeşilçam'ın unutulmaz filmleri arasında yer alan Sahte Kabadayı filminin başrollerinde Kemal Sunal'a Kazım Kartal, ve Suna Selen eşlik ediyor. Peki Sahte Kabadayı filminin konusu ne?

Sahte Kabadayı filmi konusu ve başrol oyuncuları

Sahte Kabadayı filmi bu akşam TV ekranında yeniden izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Başrolleride usta oyuncu Kemal Sunal'ın yer aldığı filmde Kazım Kartal, Suna Selen, Mümtaz Ener, Yavuz Selekman, Hasan Ceylan, Yusuf Çağatay ve Hakkı Kıvanç yer alıyor.

Haberin Devamı

SAHTE KABADAYI FİLMİ KONUSU

Sahte Kabadayı, babasının intikamını almak için farklı bir dünyanın kapılarını aralayan Kemal’in başına gelenleri konu ediyor. Kemal ünlü bir mafya babasının oğludur. Fakat babasının aksine onun sakin, mütevazi bir hayatı vardır. Günlerini garda pişmaniye satarak geçirmektedir. Fakat Kemal’in hayatı babasının ölümünün ardından bambaşka bir hal alır. Babası en yakın adamı Muhtar tarafından öldürülünce mirası bölünür. Avukatın kendisini aramasıyla gerçekleri öğrenen Kemal apar topar İstanbul’a gider. Mirası geri almayı kafasına koyan Kemal şehrin en namlı kabadayılarını ziyaret etmeye başlar. Kemal kısa sürede yeraltı dünyasında nam salar. Kemal’in kendi peşinde olduğunu öğrenen Muhtar onu tuzağa düşürmek için her yolu dener. Fakat Kemal kendisine yapılan bu tuzakların hepsinden şapşallığı sayesinde kolayca kurtulur. Kemal kendisinden kurtulmaya çalışanları ekarte edip babasının intikamını alabilecek midir?

Haberin Devamı

Natuk Baytan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin senaryosunu Suavi Sualp kaleme alıyor. Kemal Sunal’ın başrolü üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Kazım Kartal, Mümtaz Ener, Hasan Ceylan, Suna Selen, Yavuz Selekman gibi isimler yer alıyor.