Kültür Sanat Harbiye açıkhava konserlerinde lezzet şöleni

Harbiye açıkhava konserlerinde lezzet şöleni

16.07.2019 - 16:05 | Son Güncellenme:

Bursa lezzetlerini ve meşhur kebabını dünyaya duyuran Bursa Kebap Evi, Denizbank Harbiye Açıkhava konserlerinin VIP yemek sponsorluğunu üstlenerek müzik ile lezzet şölenini birleştiriyor.

Harbiye açıkhava konserlerinde lezzet şöleni

Bursa lezzetlerini ve meşhur kebabını dünyaya duyuran Bursa Kebap Evi, Denizbank Harbiye Açıkhava konserlerinin VIP yemek sponsorluğunu üstlenerek müzik ile lezzet şölenini birleştiriyor. 9 Temmuz ile 17 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek 16 konserin VIP yemek sponsorluğunu üstlenen Bursa Kebap Evi, sanatçılara, ekibine ve konser görevlilerine VIP girişinde enfes Bursa Kebabı lezzeti sunacak. 

Haberin Devamı

Candan Erçetin’den Yalın’a, Haluk Levent’ten Aşkın Nur Yengi ve Mehmet Erdem’e kadar sevilen isimlerin sahne alacağı Harbiye Açıkhava Konserleri, Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde gerçekleşecek. Konser öncesi & sonrası sanatçı ve ekibi BKE’nin tadına doyulmayan lezzetleri ile Bursa Kebabı keyfi yaşayacak. 

Bu kebap üstün lezzet ödüllü! 

Bursa’ya özel tatları üstün lezzet ödülü ve hizmet kalitesiyle Türkiye’nin 37 ilinde ve yurt dışında bulunan toplam 99 restoranında tüketicilerinin beğenisine sunan Bursa Kebap Evi, menüsündeki çeşitliliğiyle her yaştan ve damak zevkinden tüketiciye hitap ediyor.