Fatih Tanfer

Fatih Tanfer

fatihtanfer@mynet.com

Tüm Yazıları

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren Karşıyaka evinde Bandırmaspor’u ağırladı. Kazanma hırsı ile mücadele eden yeşil kırmızılı ekip güçlü rakibi ile golsüz berabere kaldı

Olmayınca ol-mu-yor

Karşıyaka mutlak 3 puan ihtiyacı olduğu Bandırmaspor karşısında önde kurduğu baskıyla oyuna etkili başladı. Hücumda 4-3-3 oynarken kanatlardan Tayfun ve Battal, hücumun merkezinde de Hakan Kuş vardı. Hakan Kuş’un arkasında hücuma destek veren Mahmut atakların gelişmesinde etkili bir rol oynadı.

Kalecilerin günü

Elbette Karşıyaka’nın en büyük gücü orta alanın merkezinde oynayan Mustafa Aşan ve Arif’ti. Hem oyunu yönlendirdiler hem de Bandırmaspor’un orta alandaki etkili oyuncuları Birhan ve Deniz’e de alan bırakmadılar. Karşıyaka defansını öne çekti. Defansın merkezinde oynayan Cenk ve Metin hızları ve mücadele güçleriyle göze çarptılar ve Bandırma’nın iki metrelik santrforu Feyyaz’a da şans tanımadılar. Karşıyaka takım halinde kompakt oynadığı sürelerde Bandırma’ya alan bırakmadı. Birinci yarıda duran toplardan 3 net pozisyondan yararlanamadı. Birinci yarının golsüz bitmesinin en büyük etkeni Karşıyaka kalecisi Erhan ve Bandırma kalecisi Ali’nin kurtardıkları yüzde yüzlük gollük şutlardı. İkinci yarıda maçı kazanmak adına, maça motive ve kazanma hırsı üst düzey olan bir Karşıyaka vardı. Savunma ve orta alandaki iyi oyununu ikinci yarıda da devam ettirdi. Oyunu yüksek tempoda oynamaya çalıştı. Büyük efor sarf etti. Ancak oyunun hücum kısmında yoktu. Kanatlardan istediği verimi alamadı. Maçın sonuna doğru set hücumlarına önem verdi. Maçın mutlak hakimi oldu. Bu maçın gerçeği alınması gereken 3 puandı. Karşıyaka 3 puanı alamadı. Olmadı olmuyor. Ancak bu hırs ve inançla birgün olacaktır. Seyircinin büyük tepkisini çeken maçın hakemi Mustafa İlker Coşkun’a gelince Süper Lig’den buraya düşmesinin tesadüf olmadığını hep birlikte gördük.

Haberin Devamı

Olmayınca ol-mu-yor

Pınar KSK kritik virajda

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Pınar Karşıyaka, bugün puan tablosunun en alt basamağındaki Gaziantep Basketbol’u ağırlayacak. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’ndaki mücadele saat 15.15’te başlayacak. Yeşil kırmızılılarda sakatlıkları devam eden Allen ve Egemen yine görev yapamayacak.