Ekonomi Anabilim Anadolu Lisesi genç erkek basketbol takımı, Ümraniye ilçe şampiyonu oldu!

Anabilim Anadolu Lisesi genç erkek basketbol takımı, Ümraniye ilçe şampiyonu oldu!

13.04.2018 - 16:10 | Son Güncellenme:

Kaliteli eğitimin yanı sıra spora da büyük önem veren Anabilim Eğitim Kurumları, bunun karşılığını başarılı sonuçlarla alıyor.  Ümraniye ilçesi Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “Ümraniye 10. Geleneksel Spor Oyunları Okullar Arası Basketbol Turnuvası”na katılarak, 25 okul takımı ile karşı karşıya gelen Anabilim Anadolu Lisesi Genç Erkek Basketbol takımı, baştan sona kadar üstün olduğu turnuva maçları sonucunda İlçe Şampiyonu oldu ve kupayı bir kez daha Anabilim’e getirdi.

Anabilim Anadolu Lisesi genç erkek basketbol takımı, Ümraniye ilçe şampiyonu oldu

Anadolu Lisesi Genç Erkek Basketbol takımının şampiyonluk heyecanını yoğun şekilde yaşattığı final maçı, takım ruhunun bütünlüğü ve bireysel dayanıklılığın gücünü yansıtırken; izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Heyecan dolu karşılaşmalara sahne olan turnuvaların final maçında rakibiyle kıyasıya mücadele eden Anabilim Anadolu Lisesi Genç Erkek Basketbol takımı, göz dolduran performanslarla 53-42’lik skora imza attı.

Haberin Devamı

30 yılı aşkın süredir eğitimde olduğu gibi spor başarıları ile de fark yaratan Anabilim Eğitim Kurumları, önümüzdeki akademik yılda da yüzme, basketbol, tenis, voleybol gibi alanlarda başarılı sporcu gençlere iyi ve kaliteli eğitimin kapılarını açmaya devam edecek.

Yazarlar