Muğla Anadolu Ajansı 98 Yaşında

Anadolu Ajansı 98 Yaşında

05.04.2018 - 17:26 | Son Güncellenme:

Bodrum Antik Tiyatro'da, aralarında lise öğrencileri ile yabancı turistlerin de bulunduğu bir grup, Anadolu Ajansı'nın kuruluş yıl dönümünü açtıkları pankartla kutladı Kutlamada, tarihi Bodrum Antik Tiyatro havadan da görüntülendi

Anadolu Ajansı 98 Yaşında

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Bodrum ilçesinde öğrenciler ve turistlerden oluşan bir grup, Anadolu Ajansı'nın (AA) 98. kuruluş yıl dönümünü açtıkları pankartla kutladı.

Haberin Devamı

Türkiye'nin gözde turizm kenti Bodrum ilçesindeki Antik Tiyatro'da vatandaşlar, AA'nın 98. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir araya geldi.

Aralarında lise öğrencileri ve yabancı turistlerin de olduğu topluluk burada, "Anadolu Ajansının 98. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz" yazılı pankartı açtı. Drone ile havadan da görüntülenen kutlamada, ilginç manzaralar ortaya çıktı.

Kutlamaya katılan Bodrum Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesi Müdürü Batuhan Giraz, Türk halkının doğru haberleri Anadolu Ajansı'ndan öğrendiğini belirtti.

Turizmci Ahmet Suat Özkan da AA'nın 98. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, "Anadolu Ajansı yaptığı doğru haberlerle, Türk halkının ve dünyanın birçok bölgesindeki kişilerin Türkiye ve dünya hakkında daha güzel değerlendirmeler yapmalarını sağlıyor. AA'nın logosunu bütün televizyonlarda görüyoruz." diye konuştu.