Karaman ANADOLU'DAN ÇİN PAZARINA

ANADOLU'DAN ÇİN PAZARINA

16.04.2014 - 17:28 | Son Güncellenme:

Karaman’da 2012-2013 yılında yaptığı ek tesis ve ikinci fabrika ile üretimini ikiye katlayan Bismot firması ihracat yaptığı ülke sayısını 37’ye çıkardı.

ANADOLUDAN ÇİN PAZARINA

Çin’de düzenlenen Canton Fuarı'na katılan Bismot, burada yeni nesil ürünlerini sergiliyor. Her yıl ihracat yaptıkları ülke sayısının arttırdıklarını ifade eden Bismot Genel Müdürü Osman Oğuzcan, "Ar-Ge çalışmalarına ayırdığımız ek tesis ile tüketici taleplerini ve dünya teknolojisini yakından takip ediyoruz. Son olarak Bluetooth ses sistemini, 3D teknolojisi ile bütünleştirerek Bluetooth Ses Sistemli 3D Tv sehpası ürettik. Ürettiğimiz özgün tasarımlar ile beğeni toplayan Bismot sektörün adeta lokomotifi haline geldi” dedi.
Geçtiğimiz yıl aynı fuara yine katıldıklarını dile getiren Oğuzcan, bu yıl yine fuarda yoğun ilgi gördüklerine belirterek, "Bismot’un bir teknoloji tutkunu olduğunu ve ürettiği Bluetooth ses sistemli 3D Tv sehpası fuara katılanlarca büyük beğeni topladı. Cep telefonundan Bluetooth teknolojisi ile bağlanılarak çalışma özelliği de bulunan 3D Tv sehpasının ses kalitesi ise adeta mest ediyor. Her geçen gün özgün tasarımlarına bir yenisini ekleyen Oğuzcanlar, antibakteriyel malzemeler kullanarak insan sağlığı konusunda da titizliğini sürdürüyor" diye konuştu.