İstanbul ANADOLU EFES - DARÜŞŞAFAKA DOĞUŞ SERİSİNİN BİLETLERİ SATIŞTA

ANADOLU EFES - DARÜŞŞAFAKA DOĞUŞ SERİSİNİN BİLETLERİ SATIŞTA

23.05.2016 - 16:29 | Son Güncellenme:

.

ANADOLU EFES - DARÜŞŞAFAKA DOĞUŞ SERİSİNİN BİLETLERİ SATIŞTA

Anadolu Efes, Spor Toto Basketbol Ligi play-off yarı final turunda Darüşşafaka Doğuş ile karşılaşacak. İki takım arasındaki üçüncü play-off eşleşmesi olan bu seride Anadolu Efes’in ev sahibi olacağı karşılaşmaların biletleri satışa sunuldu.
Spor Toto Basketbol Ligi normal sezonunu birinci sırada bitiren ve play-off çeyrek final turunda Royal Halı Gaziantep’i 2-0’lık skorla geçen Anadolu Efes, yarı final turunda Darüşşafaka Doğuş ile karşılaşacak.
Anadolu Efes’in bu sezon beş kez karşılaştığı (Turkish Airlines Euroleague ve Spor Toto Basketbol Ligi’nde ikişer kez, hazırlık maçında da bir kez) ve tüm maçlarda mağlup ettiği Darüşşafaka Doğuş’u ağırlayacağı ilk maç, 24 Mayıs Salı günü 20.00’de başlayacak. Serinin ikinci maçında ise iki takım aynı saatte 26 Mayıs Perşembe günü parkede olacak.
ABDİ İPEKÇİ’DEKİ KARŞILAŞMALARIN BİLETLERİ SATIŞTA
Daha önce Spor Toto Basketbol Ligi play-off turunda rakibiyle iki kez karşılaşan ve her iki seride de tur atlayan Anadolu Efes ile Darüşşafaka Doğuş arasındaki mücadelede Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmaların biletleri satışa sunuldu. Tüm Biletix satış noktaları ve Biletix.com üzerinden satın alınabilen biletlerin fiyatları 9.00 TL ile 175.00 TL arasında değişiyor.