Gündem Analar ve Anneler dizisi final yaptı!

Analar ve Anneler dizisi final yaptı!

24.12.2015 - 10:02 | Son Güncellenme:

Analar ve Anneler final yaptı. ATV'nin yeni dizisi Analar ve Anneler reyting yarışında yenik düştü. Final bölümü ile ekrana gelen dizide neler yaşandı? İşte Analar ve Anneler final bölümü ve detaylar..

Analar ve Anneler dizisi final yaptı

Sinem Kobal'ın Hazar Ergüçlü ile başrolü paylaştığı "Analar ve Anneler" dizisi reyting kurbanı oldu. Ünlü oyuncunun büyük umutlarla başladığı, 80'lerde geçen dönem dizisi 9. bölüm ile veda etti.

Haberin Devamı

ANALAR VE ANNELER FİNAL BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ay Yapım imzalı ve kadrosunda; Okan Yalabık, Binnur Kaya, Sinem Kobal, Hazar Ergüçlü, Ulaş Tuna Astepe, Metin Akdülger ve Nazan Kesal gibi isimler yer alıyordu.

Analar ve Anneler'in final bölümünde Murat'ın Kader'de mi kalacağı, Zeliha'yla mı gideceği belli oluyor! Kader ve Mustafa'nın yıllardır kurduğu hayal gerçekleşiyor ve bir araya geliyorlar, Halil ise sevdasının bedelini ödüyor.

Zeliha ve Tahsin'de tüm zorluklara rağmen beraber olmak için mücadele ediyor ve karşılığını da alıyorlar. Hikayenin finalinde Komiser Ayhan Dumanlı'yı ise sürpriz bir final bekliyor!

ANALAR VE ANNELER 9. BÖLÜM FRAGMANI

ANALAR VE ANNELER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeliha ve Tahsin'in seneler süren hasretleri bitse de, aşklarının önünde bambaşka engeller vardır artık. Zeliha'nın Tahsin diye bildiği, aşık olduğu adam Kerim Tınar ismiyle, zengin bir iş adamı olarak yaşamaktadır. Dahası Sevgi ile evlenmiştir. Zeliha, Tahsin'in evlendiğini duyunca yıkılır.

Haberin Devamı

Tahsin karşısına çıkıp evli olduğunu söylemediği için, onu cezaevinden çıkartanın kendisi olduğunu anlatmadığı için kızgındır ona. Tahsin ise hala Zeliha'ya aşıktır. Şimdi Tahsin hem aşkını kanıtlamalı, hem de hayatına dair sakladığı tüm gerçekleri anlatmalıdır Zeliha'ya.

Diğer tarafta Neriman'ın öldüğünü öğrenen Kader, Neriman'ı Halil'in öldürdüğünden şüphelenmektedir. Halil ise Ayhan'ın tehdidi üzerine iyice gerilir. Murat'ı Ayhan'a verirse, Kader'in de onu terk edeceğini bilmektedir. Halil, Kader ve Murat'la bir an önce İstanbul'dan kaçmanın yolunu ararken, Mustafa cezaevinden çıkar. Kader Halil'e İstanbul'da kalmak için direnirken, ne Mustafa'yla kavuşmasına, ne de Zeliha'nın Murat'ı bulmasına çok az zaman kaldığının farkında değildir.