Android Android O geliştirici sürümü 3 yayınlandı

Android O geliştirici sürümü 3 yayınlandı

09.06.2017 - 13:21 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz ay I/O 2017 konferansında ikinci geliştirici önizleme sürümüyle kullanıcıların karşısına çıkan Android O'nun üçüncü geliştirici önizlemesi yayınlandı.

Android O geliştirici sürümü 3 yayınlandı

Google tarafından ilk olarak Mart ayında duyurulan Android O'nun I/O 2017'de aldığı ikinci güncellemenin buna bir yenisi daha eklendi. Google, birçok hata düzeltmesi ve performans iyileştirmelerinin ardından Android O için üçüncü geliştirici önizleme sürümünü yayınladı. Yayınlanan sürüm ile Android O'nun 8.0 sürümünü kullanacağı da kesinleşmiş oldu.

Haberin Devamı

Yayınlanan yeni geliştirici sürümü ile birlikte, birçok yeni API işletim sistemine eklenirken, geliştiricilerin bu API’leri kullanarak uygulamalarını Android O'ya uyumlu hale getirebilecekleri bildirildi.

Önceki sürümlerde de olduğu gibi Android O Geliştirici Sürümü 3, yalnızca Google Pixel, Pixel XL, Pixel C, LG Nexus 5X, Huawei Nexus 6P ve Asus Nexus Player cihazlarına yüklenebiliyor. Bu cihazlardan birine sahip ve aynı zamanda Android Beta programına kayıtlıysanız Android O geliştirici önizleme sürümünü indirebilirsiniz.

Android O'nun tam sürümünün Ağustos tarihinde duyurulması bekleniyor. Temmuz ayında ise yeni bir Android O geliştirici sürümü yayınlanması planlanıyor.