Ordu Ankara'da Hasta Yakınlarının Doktora Saldırısı

Ankara'da Hasta Yakınlarının Doktora Saldırısı

03.12.2016 - 09:24 | Son Güncellenme:

.

Ankarada Hasta Yakınlarının Doktora Saldırısı

ORDU (AA) - Ordu Tabipler Odası Başkanı Doç. Dr. Özgür Enginyurt, Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Genel Cerrahi Kliniği'nde görevli Doç. Dr. Ahmet Oğuz Hasdemir'in darp edilmesini kınadı.

Haberin Devamı

Doç. Dr Enginyurt, yaptığı yazılı açıklamada, Doktor Ahmet Oğuz Hasdemir'in hasta yakınları tarafından asansörde saldırıya uğradığını belirterek, şunları kaydetti:

"Yapılan saldırıyı Ordu Tabipler Odası olarak kınıyoruz. Konu ile ilgili Sağlık Bakanlığı ve Ankara Tabipler Odası ile iletişime geçilerek en kısa sürede bu saldırıyı gerçekleştirenlerin cezalandırılması sağlanacaktır. Biz hekimler olarak hayattaki en özverili mesleği gerçekleştiriyoruz.

Gerekçesi her ne olursa olsun bu saldırı kabul edilemez. Bu saldırıyı gerçekleştirenlerin insani duygulardan yoksun canlılar olduğunu düşünmekteyiz. Sağlık çalışanlarına karşı yapılan her türlü şiddetin Ordu Tabipler Odası olarak karşısında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Sağlık hizmeti sunarken hak ettiğimiz muamele ile karşılaşmak istiyoruz."