Gündem Ankara'da "kanlı" gece... Bir intihar, bir cinayet, iki şüpheli ölüm

Ankara'da "kanlı" gece... Bir intihar, bir cinayet, iki şüpheli ölüm

14.03.2015 - 14:45 | Son Güncellenme:

ANKARA Milliyet Ankara'da önceki gece yaşanan asayiş olaylarında, bir işadamı intihar ederken, bir cinayet ve iki kişinin karıştığı şüpheli ölüm olayları yaşandı. Üç olayda, biri kadın dört kişi yaşamını yitirdi.

Ankarada kanlı gece... Bir intihar, bir cinayet, iki şüpheli ölüm

Emniyet kayıtlarına giren bilgilere göre, Kemal K. adlı bir işadamı arkadaşına ait aracın içinde silahla intihar ederek yaşamına son verdi. Sabaha karşı 03.00 sıralarında Keçiören Ovacık bölgesindeki pazaryeri mevkiinde yol kenarına park etmiş ve motoru çalışır durumdaki araçla ilgili yapılan ihbar sonucunda, araç içindeki kişinin öldüğü anlaşıldı. Polis ekipleri ve savcılık yetkililerinin olay yerinde yaptığı inceleme sonucunda, kimliği Kemal K. (43) olarak tespit edilen işadamının ailevi nedenlerden dolayı eşinden ayrılma süreci yaşadığı belirlendi.

Haberin Devamı

Fayans ticaretiyle uğraşan işadamının başından aldığı yara sonucunda öldüğü belirlendi. Araç içinde 9 mm.lik boş mermi kovanı bulundu. Savcılık talimatıyla soruşturma kapsamında Kemal K.'nin cesedi ellerindeki barut izinin tespiti için adli tıpa götürüldü.

Uyuşturucu şüphesi

Başkentte aynı gece yaşanan diğer olayda ise, Yenimahalle'deki dubleks bir evde iki kişinin cesedi bulundu. Gece yarısından hemen sonra kardeşinden haber alamayan ağabey, kardeşi İlker S.'nin Ostim 1179. sokaktaki evini kontrol etmeye gitti.

Eve gittikten sonra bir süre kapının açılmasını bekleyen ağabey, daha sonra kapıyı kırarak içeri girdiğinde evin banyosunda kardeşinin ve bir kadının cansız bedenini buldu. Olayın polise bildirilmesinin ardından eve Narkotik ekipleri de gelerek özel inceleme yaptı. İlker S. (36) ile banyoda bulunan kadının Yıldız D. (40) olduğu anlaşıldı. Evde inceleme yapan Narkotik polisi, evin değişik bölümlerinde uyuşturucu madde alınmasında kullanılan malzeme ve aparatlar ile bir miktar uyuşturucu madde elde etti.

Haberin Devamı

Araya girdi, hayatını kaybetti

Ankara'da yaşanan son olayda ise, Ulus'ta bir gazinoda otopark görevlisi yaşamını yitirdi. Sabaha karşı gazinodan çıkan aşırı alkollü bir müşterinin gazinoda çalışan konsomatrislerle kavgasını ayırmak için araya giren otopark görevlisi, müşterinin belinden çıkarıp ateşlediği silahtan çıkan ve göğsüne isabet eden kurşunla yaşamını yitirdi. Katil zanlısı polis tarafından gözaltına alındı.