Ankara Ankesob'da Eğitim Mesaisi

Ankesob'da Eğitim Mesaisi

26.07.2017 - 12:06 | Son Güncellenme:

.

Ankesobda Eğitim Mesaisi

ANKARA (AA) - Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) genel sekreterleri, 2017 yılı birinci dönem eğitim ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Haberin Devamı

ANKESOB Başkanvekili Muhittin Köksal, Abdullah Caner Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, esnaflarla odalar arasındaki iletişimde genel sekreterlerin büyük önem taşıdığını söyledi.

Köksal, verilecek eğitimlerle genel sekreterlerin kanunlara ve mevzuata hakim olarak esnafları bilinçlendirmelerini istedi.

Avrupa Birliği ile Türkiye mali iş birliği çerçevesinde ODTÜ tarafından yürütülen İşçi ve İşverenlerin Kapasitelerinin Bilgi ve İletişim Teknolojileri Yoluyla Geliştirilmesi Projesi (Bilge-İş) Takım Lideri Meltem Koca da, uyguladıkları projeyle esnaf ve KOBİ'lerin teknolojiye uyum yeteneğini geliştirmeyi, teknolojinin kullanımını ve etkinliğini artırmayı hedeflediklerini bildirdi.

Haberin Devamı

Hayat boyu öğrenmenin desteklenmesi hedefi doğrultusunda projenin hazırlandığını belirten Koca, çoğunluğu bilgi ve iletişim teknolojileri temelli 100 ders barındıran ücretsiz e-öğrenme portalındaki eğitim derslerini tamamlayan katılımcılara ODTÜ onaylı katılım belgesi verildiğini kaydetti.