Gündem Anne dizisinin 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Anne dizisinin 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

21.11.2016 - 14:32 | Son Güncellenme:

Ekranların renkli dizisi Anne dün akşam yayınlanan son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Salı akşamlarına ismini yazdıran Anne dizisi 5. son bölümünde Zeynep Turna'ya anne olmak isterken Zeynep'in annesi buna karşı çıktı. Peki Anne dizisinin 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Anne dizisinin 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Anne dizisi 5. bölümüyle ekranlardaydı. Anne'nin son bölümünde Zeynep ailesi ve Turna arasında seçim yapmak durumunda kaldı. Zeynep annesine istersen beni mirasından men et diyerek Turna'nın yanında olacağının sinyallerini verdi. Turna okulunda ağlayarak annesine mektuplar yazdı, tek başına yapabileceğinden bahsediyordu.

Haberin Devamı

ANNE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerini Cansu Dere, Vahide Perçin ve sergilediği başarılı oyunculukla tüm Türkiye’nin kalbine taht kuran çocuk oyuncu Beren Gökyıldız’ın paylaştığı Anne dizisi dün akşam saat 20:00'da beşinci bölümü ile Star TV’de ekranındaydı.

ANNE 6. BÖLÜM FRAGMANI

Yeni Bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır.

ANNE 5. BÖLÜM ÖZETİ

Anne dizisi yeni bölümünde, Şule’nin telefonu, evdeki bütün dengeleri değiştirir. Telefon konuşmasına şahit olan Cahide’yle, Zeynep’in arası iyice gerilir. Zeynep, Turna için kendi ailesinden vazgeçmeye hazırdır.

Kızının yaşadığını öğrenen Şule’nin duyguları darmadağın olur. Melek’i görmeyi kafasına koyar ancak öfkesine hakim olamadığı bir anda kendisini karakolda bulur.

Haberin Devamı

Turna, Zeynep ve ailesi arasında sorun yarattığını fark edince, kendince bir çözüm bulur. Zeynep’e yazdığı mektupla evi terk eder. Zeynep buna kendisinin sebep olduğunu düşünerek her yerde Turna’yı ararken, Gönül onu yalnız bırakmaz.