Adıyaman ANNE İLE ÇOCUĞU ASANSÖRDE MAHSUR KALDI

ANNE İLE ÇOCUĞU ASANSÖRDE MAHSUR KALDI

22.02.2014 - 15:16 | Son Güncellenme:

.

ANNE İLE ÇOCUĞU ASANSÖRDE MAHSUR KALDI

Adıyaman'da, üst geçitte bulunan asansörde çocuğuyla mahsur kalan kadının, kurtarıldıktan sonra teşekkür etmeden olay yerinden uzaklaşması vatandaşı şaşırttı.
Edinilen bilgiye göre, isimlerini vermek istemeyen bir anne ile çocuğu, Atatürk Bulvarı Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşı kısmında bulunan üst geçidin asansörüne bindi. Asansöre binen anne ve çocuğu, asansörün hareket etmesinden hemen sonra asansörün durduğunu ama kapılarının açılmadığını fark etti. Anne ve çocuğu dakikalarca yardım beklerken, durumu fark eden vatandaşlar, itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, asansörün kapılarını açmaya çalışırken, polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı, 112 sağlık ekipleri ise, hazır bekletildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile asansör kapıları açılırken, kapının açılması ile kendisini dışarıya atan anne ve çocuğu tek bir kelime bile etmeden olay yerinden hızlı bir şekilde uzaklaştı.
Anne ve çocuğun kimseye tek kelime etmeden uzaklaşmasına şaşırdıklarını belirten vatandaşlar ise, “İyilik yap denize at abi. Muhatap bile olmadı. İnsan bir teşekkür eder. Bu insanlara iyilik de yaramıyor” şeklinde konuştu.