Gündem Anne, kendisini bıçaklayan oğlundan şikayetçi olmadı

Anne, kendisini bıçaklayan oğlundan şikayetçi olmadı

17.11.2016 - 12:01 | Son Güncellenme:

BURSA'da, babasından boşanmak isteyen annesi Medine Çamurcu'yu (41) iddiaya göre sevgilisi ile konuştuğu için 6 yerinden bıçaklayarak ağır yaralayan Muammer Çamurcu (22), yargılandığı mahkemece ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Çamurcu'nun bu cezası, annesinin, "O benim yavrum şikayetçi değilim" demesi, aşırı tahrik ve duruşmadaki iyi hali nedeniyle 5.5 yıla indirildi. Mahkeme heyeti, Yargıtay sürecini de dikkate alarak sanığın tahliyesine karar verdi.

Anne, kendisini bıçaklayan oğlundan şikayetçi olmadı

Merkez Osmangazi İlçesi Demirtaşpaşa Mahallesi'nde geçtiğimiz Şubat ayında, Muammer Çamurcu, boşanma davası açtığı babasından ayrı yaşayan annesi Medine Çamurcu'yu 6 yerinden bıçakladı. Olay, yaralı kadının cep telefonu ile polisi arayıp yardım istemesi sonucu ortaya çıktı. Hastaneye kaldırılan Medine Çamurcu, uzun süren tedavinin ardından sağlığına kavuşurken, yakalanan Muammer Çamurcu ise tutuklanarak cezaevine kondu.

Haberin Devamı

Hakkında, Bursa 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Üst soydan akrabayı kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan dava açılan Muammer Çamurcu'nun karar aşamasına gelen yargılanmasına devam edildi. Çıktığı son duruşmada, daha önce verdiği ifadesini tekrarlayan Muammer Çamurcu, "Annemin, babam ile evli olmasına rağmen dostu vardı. Bunu kendisi de söylüyordu. Sonunda babam ile boşanmaya karar verdiler ve annem ayrı bir eve geçti. Bende onun yanında kalıyordum. O gün annem tüm uyarıma rağmen dostu ile telefonda konuşuyordu. Bir ara bana, 'Dostuma söyleyeyim seni işe alsın' dedi. Kabul etmedim ve sinirlendim. O akşam uyurken kendisini uyandırıp, 'Konuşalım. Bu iş böyle gitmiyor' dedim. Bana, 'Sabah görüşürüz' dedi. Sinirlendim. Bir ara tuvalete gidince ekmek bıçağını alarak onu yaraladım. Üzgünüm, pişmanım" dedi.

Haberin Devamı

Duruşmada psikolojik sorunları olduğunu öne sürdüğü oğlundan şikayetçi olmayan Medine Çamurcu ise ifadesinde, "Eşim Osman Çamurcu ile anlaşamıyorduk. Rahat boşanmamız için, olmadığı halde 'Benim dostum var' dedim. Sonra evimizi ayırdık. Muammer benimle kalıyordu. O gün kendisine, 'Dostuma söyleyeyim de seni işe alsın' dedim. Kızdı. Ben ise odama çekilip arkadaşlarımla telefon konuşması yaptım. Gece bir ara yanıma gelip beni uykudan kaldırıp, 'konuşmamızı' söyledi. Kendisine 'Sabah görüşürüz' dedim. Sinirlenip beni iki yerimden bıçakladı. Bende elinden bıçağı alıp odama geçerek kapıyı kilitledim. Sonra diğer bıçağı aldı kapıyı zorla açıp bu kez dört yerimden daha bıçakladı. Cep telefonum ile yardım istedim. O benim yavrum. Kendisinden şikayetçi değilim" dedi.