Gündem Anne ve babası öldü minik Miray aranıyor

Anne ve babası öldü minik Miray aranıyor

31.12.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Mersin’de araçları sel felaketinde mahsur kalan Fatma ve Serkan Genç çifti yaşamını yitirdi. Çiftin aynı araçta bulunan 2 yaşındaki kızları Miray ve komşuları Sunay Uncu’yu arama çalışmaları ise devam ediyor

Anne ve babası öldü minik Miray aranıyor

Mersin’de önceki gün aralıksız 19 saat süren şiddetli yağış ve fırtınada, metrekareye 155.8 kilo yağmur düştü. Birçok ev ve işyerini su basarken, trafikteki araçlarda çok sayıda kişi mahsur kaldı. Kurtarma çalışmaları devam ederken, sel sularının sürüklediği otomobildeki 4 kişiden 2’sinin cesedine ulaşıldı.

Haberin Devamı

Anne ve babası öldü minik Miray aranıyor

Yapılan incelemelerde cesetlerin aynı otomobilin içindeki Serkan Genç ve eşi Fatma Genç’e ait olduğu belirlendi. Polis ekipleri, Genç çiftinin içinde bulunduğu otomobilin Arpaçsakarlar Mahallesi’ndeki köprüden geçerken sel sularıyla sürüklendiğini, Fatma ve Serkan Genç çiftinin 2 yaşındaki kızları Miray ve komşuları Sultan Uncu’nun da araç içinde olduğunu ifade etti. Bulunan aracın içinden ceset çıkmazken minik Miray ile Uncu’yu arama çalışmaları devam ediyor.

Tarsus’tan ekip geldi

Üniversite öğrencisi Soner Yılmaz’ın da sahilde sel suları önünde selfie çekerken denize düşüp kaybolduğu ortaya çıktı. Arama çalışmalarına başlayan AFAD ekipleri, zodyak botlarla denize açıldı. Kayıp üniversiteli Soner Yılmaz’ın annesi Songül ve babası Kenan Yılmaz da güçlükle yapılan çalışmaları izledi. Tarsus ilçesinden Mersin’e gelerek arama kurtarma çalışmalarına katılan Tarsus Avcılar Kulübü üyeleri Atalar Mahallesi’nde mahsur kalan vatandaşları kano ile kurtardı. Büyükşehir Belediyesi de, afetten etkilenen vatandaşların yanı sıra çadır kentte kalan ve su baskını nedeniyle düğün salonuna yerleştirilen 700 Suriyeli mülteciye de yardım elini uzattı. Suriyelilere Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki aşhaneden çorba ve makarna dağıtıldı.