Muğla Anneler Günü'ne Doğru

Anneler Günü'ne Doğru

11.05.2018 - 12:25 | Son Güncellenme:

AK Parti Marmaris Kadın Kolları üyeleri pazarcı annelerin "Anneler Günü"nü kutladı

Anneler Gününe Doğru

MUĞLA (AA) - AK Parti Marmaris Kadın Kolları üyeleri, pazarcı annelere giderek “Anneler Günü”nü çiçekler vererek tebrik etti.

Haberin Devamı

AK Parti Marmaris Kadın Kolları Başkanı Elmas Bozkır ve Yönetim Kurulu üyeleri, pazar günü kutlanacak olan "Anneler Günü" dolayısıyla halk pazarına giderek çevre mahallelerden gelen pazarcı annelere karanfil ve gül verdi.

Bozkır, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Anneler Günü"nde eğlence programı düzenlediklerini ancak daha öncesinde pazar yerindeki pazarcı annelerin yanında olmak istediklerini söyledi.

Eli öpülesi, emekçi pazarcı annelerin çocukları için yaptığı fedakarlığa dikkati çeken Bozkır, "Annelerimizin gününü kutladığımızda, askerlerimiz, evlatları ve vatanımız için dileklerde bulunmaları onların yüce gönüllerini, merhamet ve şefkatin en büyüğünü taşıdıklarının göstergesidir. İnsan yetiştirilmesinde en büyük emeği taşıyan, toplumun geleceğine katkı sunan en büyük hizmeti veren annelerimizin gününü kutluyor, en kalbi duygularımızla sevgilerimi sunuyorum." dedi.

Haberin Devamı

Pazaryeri ziyaretinde pazarcı annelerle kısa sohbetlerin yanında renkli görüntüler de ortaya çıktı.

Başkan Elmas Bozkır, tezgahın arkasına geçip satış yaparken “babaları da unutmayalım” diyen erkek üreticilere, AK Parti Kadın Kolları olarak Babalar Günü'nde de babaları ziyaret etme sözü verdi.