Ankara Antalya'da Asayiş Uygulamaları

Antalya'da Asayiş Uygulamaları

04.12.2017 - 22:09 | Son Güncellenme:

.

Antalyada Asayiş Uygulamaları

ANTALYA (AA) - Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından asayişin sağlanmasına yönelik uygulamalarda toplam 69 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Antalya Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 2-3 Aralık tarihlerinde, eğlence yerlerine yönelik yapılan uygulamalarda kaydı sorgulanan 4 bin 586 kişiden, arama kaydı bulunan 42 kişi gözaltına alındı.

Yapılan uygulamalarda ayrıca hacizli 6 araç tespit edildi ve eksiklikleri olduğu tespit edilen 9 işletmeye cezai işlem uygulandı.

Aynı tarihlerde uyuşturucuya yönelik çalışmalarda ise 55 gram esrar, 2,5 gram eroin, 1 gram kokain ve 8 uyuşturucu hap ele geçiren polis ekipleri, bu olaylarla ilgili 10 kişiyi gözaltına aldı.

Aile içi şiddet ve darp olaylarından dolayı 9 kişiyi gözaltına alan, bir marketten pompalı tüfekle soygun yaparak kaçan bir şahsı da yakalayan polis ekipleri, yakalanan çalıntı araçtaki 3 kişiyi de 4 kuru sıkı tabanca, bir av tüfeği, bir havalı tüfek, bıçak ve tabancalara ait 7 fişekle gözaltına aldı.

Haberin Devamı

Polis, bir kurumun camını taşla kırarak girmeye çalışan 3 hırsızlık şüphelisini kovalamaca sonucu, bir alışveriş merkezinden hırsızlık yapan şüpheliyi ise güven timlerinin çalışması sonucu yakaladı.

- Muratpaşa'da hırsızlık zanlısı tutuklandı

Öte yandan, Muratpaşa ilçesi Etiler Mahallesindeki bir işyerinden 24 Kasım'da gerçekleşen iş yerinden hırsızılık ve otomobil hırsızlığı olaylarının zanlısı, yapılan çalışma sonucunda yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Etiler Mahallesindeki bir iş yerinden dizüstü bilgisayar ve fotoğraf makinesi ile iş yeri önündeki aracın çalınması olayını araştıran polis, çalınan otomobili Santral Mahallesi'nde terk edilmiş halde buldu.

Yürütülen araştırma sonucunda hırsızlık zanlısı olarak belirlenen Y.D, polis ekiplerince yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Bu arada hırsızlık olayının ardından satıldığı belirlenen bilgisayar ve fotoğraf makinesi, bulunarak iş yeri sahibine teslim edildi.

Yazarlar