Antalya Antalya'da Geleneksel Ramazan Şenlikleri

Antalya'da Geleneksel Ramazan Şenlikleri

26.05.2017 - 16:31 | Son Güncellenme:

.

Antalyada Geleneksel Ramazan Şenlikleri

ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Ramazan Şenlikleri kapsamında kültürel etkinlikler düzenlenecek, ramazan ayı boyunca 5 bin kişiye iftar verilecek.

Haberin Devamı

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, geleneksel ramazan etkinlikleri kapsamında bir ay boyunca Karaalioğlu Parkı'nda farklı etkinlikler düzenlenecek.

Parkta kurulan geleneksel ramazan çarşısında alışverişten, yeme içme ve eğlenceye kadar her türlü ihtiyaçlar karşılanabilecek, akşamları da konser verilecek. Ramazan etkinlikleri, her akşam saat 21.45'te Karagöz-Hacivat orta oyunuyla başlayacak.

Etkinlikler kapsamında ilk olarak ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, Büyükşehir Belediyesi ramazan etkinleri kapsamında pazar günü saat 22.15'te Karaalioğlu Parkı'ndaki şenlik alanında konser verecek.

Mustafa Ceceli'nin yanı sıra Uğur Işılak, Esat Kabaklı, Burak Ahıskalı başta olmak üzere birçok ünlü sanatçı etkinlikler kapsamında sahne alacak.

Haberin Devamı

Hemşehri gecelerinde ise Gaziantep, Elazığ, Çankırı, Konya gibi farklı illerden gelen topluluklar kendi kültürlerini tanıtacak, Aşık ile Maşuk, Mehteran ve Tasavvuf Müziği Topluluğu konserleri verilecek.

Ayrıca Ermenek Kültür Çadırı, Çamlıbel Kültür Çadırı'nda sıcak yemek, Tıp Fakültesi Acil Servisi, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi, Atatürk Devlet Hastanesi Acil Servisi önü, otogar, yoğun trafiğin yaşandığı Sanayi, Migros, Çallı, Meydan, Hal, Demokrasi kavşaklarında vatandaşlara acil iftariyelik servisi yapılacak.

Yazarlar