Ankara Antalya'da "Sporcu Ve Aile Buluşması" Projesi Başlatıldı

Antalya'da "Sporcu Ve Aile Buluşması" Projesi Başlatıldı

22.09.2017 - 14:31 | Son Güncellenme:

.

Antalyada Sporcu Ve Aile Buluşması Projesi Başlatıldı

ANTALYA (AA) - Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından başlatılan, "Sporcu ve Aile Buluşması" projesi tanıtıldı.

Haberin Devamı

Çocukların serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirerek spor yapmalarını sağlamak, sporu sevdirip sporu tanıtmak, onları zararlı alışkanlıklardan uzak tutarak ruhsal ve sağlıklı birey olarak yetişmelerini sağlamak için başlatılan "Sporcu ve Aile Buluşması" projesinin tanıtım toplantısı, Antalya Spor Salonunda yapıldı.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 81 il merkezi ve ilçelerinde düzenlenen, yaz spor okullarında 41 bin 416 çocuğun 35 branşta ücretsiz spor yapma imkanı bulduğunu söyledi.

Hacıcaferoğlu, Engelli İl Spor Merkezleri Yaz Spor Okullarında ise 11 branşta engelli bireylerin spor yaptığına dikkat çekerek şöyle konuştu:

Haberin Devamı

"Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde çocuklara spor yapmak adına alanında uzman antrenörler eşliğinde sürekli proje geliştiriyoruz. Bu projeler sayesinde çocuklar serbest zamanını sporla değerlendiriyor ve kötü alışkanlıklardan uzaklaşıyorlar. Jimnastik braşındaki çocuklar ve aileleriyle bir araya geldik.

Haftanın beş günü bin 747 sporcu modern tesislerde, alanında uzman antrenörler eşliğinde en iyi imkanlar dahilinde ücretsiz spor yapıyor. Aileler de çocuklarının bu tesislerde spor yapmalarından son derece memnun."

Hacıcaferoğlu, tesislerde yaşanabilecek sorunlar halinde ailelerden mutlaka kendilerine başvurmalarını istedi.