Ankara Antalya Osb'nin Karikatür Yarışması

Antalya Osb'nin Karikatür Yarışması

23.05.2018 - 14:09 | Son Güncellenme:

.

Antalya Osbnin Karikatür Yarışması

ANTALYA (AA) - Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından düzenlenen, 3. Ulusal Karikatür Yarışması için başvuru süreci başladı.

Haberin Devamı

Antalya OSB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Antalya OSB Ulusal Karikatür Yarışması başvuru süreci başladı.

"Sanayide Teknolojik Dönüşüm" temalı yarışmanın son başvuru tarihi 3 Temmuz olarak belirlendi. Yurt genelindeki amatör, profesyonel tüm çizerlerin başvurabileceği yarışmanın kesin sonuçları 13 Temmuz'da açıklanacak.

Yarışma jürisinde Anadolu Karikatürcüler Derneği Başkanı Ahmet Aykanat ile karikatür dünyasının duayenlerinden Eray Özbek, Engin Selçuk ve Kürşat Zaman'ın görev alacağı yarışmanın birincisine 7 bin, ikincisine 5 bin, üçüncüsüne 3 bin lira, 3 kişiye de bin 500 liralık mansiyon ödülü verilecek. Ödüller 27 Temmuz'da Antalya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nde gerçekleşecek törende sahiplerini bulacak.

Haberin Devamı

Kurulum süreci devam eden Teknoloji Geliştirme Bölgesi ile Antalya OSB'yi bir bilim yuvasına dönüştürmeyi amaçladıklarını belirten Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, "Ar-Ge ve inovasyon konusunda attığımız bu büyük adımı sanatın gücü ile birleştirip farkındalığı artırmak, sanatın ve sanatçılarımızın kılavuzluğunda sektörün geleceğini ve ülke sanayisi ile ilgili kurulan hayalleri görmek istiyoruz. Einstein 'Hayal gücü bilgiden daha önemlidir' der. İşte bu yüzden gönderilecek eserleri merakla bekliyor, tüm karikatüristlerimizi bizlere ışık olmaya davet ediyoruz." dedi.

Yazarlar