Gündem Antalya otobüs şoförünü demir çubuklarla öldüresiye dövdüler

Antalya otobüs şoförünü demir çubuklarla öldüresiye dövdüler

08.11.2016 - 11:23 | Son Güncellenme:

Antalya'da iki kişi, kız kardeşlerine küfür ettiği iddiasıyla halk otobüsü şoförü 31 yaşındaki Ali Yılmaz'ı demir çubuklarla öldüresiye dövdü. Saldırganların yanlış şoförü dövdüğü ortaya çıktı.

Antalya otobüs şoförünü demir çubuklarla öldüresiye dövdüler

Özel halk otobüsü şoförü Ali Yılmaz, geçen cuma sabah erken saatlerde sefere çıktı. Aksu İlçesi Kundu turizm bölgesindeki ilk durakta saat 06.30 sıralarında beklerken otobüsünde temizlik yapan Ali Yılmaz, arka kapıdan binen bir kişinin demir çubuklu saldırısına uğradı. Karşı koymaya çalışan Ali Yılmaz'a ikinci bir kişi daha otobüse binerek yine demir çubukla vurmaya başladı. Aldığı darbelerin etkisiyle yere düşen Ali Yılmaz, yerde de saldırganların tekmelerine maruz kaldı. Bir süre bilincini kaybettiğini ifade eden Ali Yılmaz, kendine geldiğinde gözünün içine kadar kan girdiğini kaydetti.

Haberin Devamı

OLAY ANI KAMERADA

BAĞIRARAK CANINI KURTARMIŞ

Refleksle bağırdığını anlatan Yılmaz, saldırganlardan birinin belindeki bıçağa sarıldığını gördüğünü kaydetti. Bağırmayı artırması üzerine saldırganlardan birinin kaçtığını anlatan Yılmaz, bıçaklı kişinin arkadaşının gittiğini görmesi üzerine otobüsten indiğini söyledi. Güçlükle polis ekiplerini aradığını dile getiren Yılmaz, ekiplere gasp edilmek istendiğini söyledi. Yılmaz, ?Saldırganların gaspçı olduklarını düşündüm ve onlara ne istiyorsanız alın dedim. Ama onlar durmadan vurdu. Öleceğimi düşündüm. Henüz olayın şokundayım" dedi.

BAŞKA BİR ŞOFÖRÜ DÖVECEKLERDİ

Daha sonra polis ekiplerinin yaptığı çalışmada olayın gasp olmadığının anlaşıldığını belirten Yılmaz, şöyle devam etti:

Bir gün önce başka bir şoför arkadaşımız benim otobüsüme benzer aracında 20 yaşlarındaki bir kızla tartışmış. Genç kız durağına geldiğinde o şoför arkadaşıma arkadaşlarının geleceğini söyleyerek beklemesini istemiş. Şoför arkadaşım o esnada genç kızla biraz tartışmış ama uzatmamış. Genç kız arkadaşıma 'Hepiniz aynısınız şerefsizler' diye bağırmış. Beni dövenler büyük olasılıkla bu nedenle bu saldırıyı düzenledi" dedi.

Haberin Devamı

5 GÜNDÜR İŞE GİDEMİYOR

Vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar bulunan Ali Yılmaz'ın kafasında 11 dikiş bulunuyor. 5 gündür ağrıları nedeniyle sefere çıkamayan Ali Yılmaz, polisin saldırganları yakalamasını istiyor.

Yazarlar