Gündem AÖF kayıt yenileme işlemleri için bugün son gün!

AÖF kayıt yenileme işlemleri için bugün son gün!

07.10.2018 - 15:10 | Son Güncellenme:

AÖF kayıt yenileme işlemleri 5 Ekim'de sona erecekken resmi bir açıklama yapıldı. Yapılan AÖF duyurusuna göre kayıtlar 7 Ekim yani bugün saat 23:00'e kadar uzatıldı. Peki adayların merak ettiği AÖF kayıt yenilemesi nasıl yapılır?

AÖF kayıt yenileme işlemleri için bugün son gün

Binlerce kişiyi yakından ilgilendiren AÖF kayıt yenilemesine ilişkin önemli bir açıklama geldi. 5 Ekim Cuma günü sona ermesi beklenen AÖF kayıt yenileme tarihleri yapılan açıklamaya göre 7 Ekim Pazar 23:00'a kadar uzatıldı.

Haberin Devamı

AÖF KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ HAKKINDA

AÖF kayıt yenileme süreci devam ediyor. 25 Eylül'de başlayan kayıt yenileme işlemleri 5 Ekim'de sona erecek. Adaylar kayıt yenileme sürecinde sisteme giriş yaparak ilk önce ders seçiminde bulunabilecekler. Artık AÖF öğrencileri ders seçimlerini kendileri yapacak. 45 krediyi aşmamak şartıyla üst sınıflardan ders almak da mümkün.

Ders seçim işlemini yapan öğrencilerin kayıt yenileme işlemlerinin gerçekleşebilmesi için bankaya kayıt yenileme ücretini ödemesi gerekiyor. Banka ücretleri ATM'lerden yatırılabildiği gibi internet üzerinden de gerçekleştirilebiliyor. Kayıtlar mesai bitimine kadar devam ediyor.

AÖF kayıt yenileme işlemleri için bugün son gün

Yazarlar