Gündem AÖf vize sınav soruları ve cevapları ne zaman yayınlanacak?

AÖf vize sınav soruları ve cevapları ne zaman yayınlanacak?

25.11.2016 - 09:25 | Son Güncellenme:

AÖF vize sınavları bugün son buldu. Sınava giren öğrenciler heyecanla AÖF soru ve cevapların yayınlanmasını bekliyor. Peki AÖF soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak?

AÖf vize sınav soruları ve cevapları ne zaman yayınlanacak

AÖF vize sınav soruları bugün yapılan 2. oturum ile son buldu . AÖF sınavına giren öğrenciler heyecanla sınav sorularını ve cevaplarının açıklanmasını bekliyor. Peki AÖF vize soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak?

Haberin Devamı

AÖF sınavının soruları ve cevapları sınavdan sonraki bir hafta içerisinde yayınlanıyor. Daha önceki yıllarda olduğu gibi sınav sonuçları da 15 gün içerisinde AÖF internet sitesinde erişime açılıyor..

Ülkemizde eğitimlerini açıktan alarak tamamlayan çok sayıda kişi vardır. Lisans eğitimi almak artık ne yazık ki oldukça zor olduğu için bazı kişiler bu eğitimlerini açıktan almaya başlamıştır. Kişilerin yapacak olduğu birkaç özel işlemler için belirlenen bazı sistemler vardır. Uzaktan eğitim alarak da lisans eğitimini almak oldukça kolaydır. Çünkü kişilerin yapacak olduğu pratik bazı işlemler sonucunda bu tür çalışmalar oldukça geniş çerçeveye yayılmıştır. Artık sadece bir tek bölüm bitirmek yeterli olmadığı için bizlerin daha geniş çevrede kendisini geliştirmesi gerekir. Bu geliştirilen sistemler arasında bulunan binlerce çalışma vardır.

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen link bilgilendirme amaçlıdır.

Öğrencilerin lisans eğitimlerini alabilmeleri için oluşturulan çeşitli imkânlar vardır. Bu imkânların çerçevesi oldukça açıktır. Dolayısıyla da AçıkÖğretim Fakültesi olarak bu noktada hizmet verilmekte olan pek çok çalışma vardır. Öğrencilerin yapacak olduğu bu geniş eğitim alma olanağı oldukça yaygındır. Artık ülkemizde açıktan bölüm bitiren pek çok kişi olduğu için herkes bir bölüm mezunu olmaya çalışmaktadır. Açıköğretim fakültelerinden alınan diplomalar sayesinde çift diplomaya sahip olunarak diğer bölüm okuyanlarla aynı derecede olacaklardır. Açık Öğretim Fakültesi olarak pek çok alanda gerekli bölümler öğrenciler tarafından tercih edilmekte ve de okunmaktadır. Öğrencilerin kısa sürede başvuru yapmalarının ardından da artık oldukça kısa bir zaman dilimi içerisinde bu açık öğretim fakültelerinde bir bölüm okuyabileceklerdir. Uzaktan eğitim alarak bu sınavları vererek bir bölüm mezunu olabilirler. İşte bu şekilde kısa sürede başka bir bölümden de mezun olabilirler. Artık lisans mezunu kişiler bile artı olarak kendileri diğer bölümü okuyarak kolay bir şekilde bu çalışmalardan yararlanabilirler. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin açıktan bölüm bitirme avantajı sunduğu bu sınavlara her yıl öğrenciler giriş yapmaktadır. Gerekli başvuruların yapılmasının hemen ardından öğrenciler sınav zamanında başvurularını tamamlayıp sınav ücretlerini ödeyerek bu noktada verilen hizmetlerden yararlanabilirler.

Haberin Devamı


Öğrencilerin kısa süreli olarak gerçekleştirecek olduğu tüm bu çalışmalar üzerinde gerekli olan her türlü bilgi alımını paylaşabilirsiniz. Açıköğretim Fakülteleri tarafından verilen bu imkân Eskişehir Anadolu Üniversitesi tarafından verilmektedir. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinin adı altında eğitim verilmekte olunan pek çok bölüm vardır. Öğrenciler istedikleri bölümü tercih ederek o bölümü okuyabilirler. Bu nedenle yapılacak olan bu işlem oldukça önemlidir. Öğrencilerin kısa süreli olarak gerçekleştirecek olduğu birkaç işlem sonucunda AÖF sınav giriş yerleri hakkında en geniş bilgilere ulaşabilirler. İnternet üzerinden AÖF sınav giriş yerleri açıklandığında giriş belgelerini almak için bu ÖSYM aday işlemleri sayfasına girmeleri gerekecektir. Zaten bu sayfa üzerinde en geniş bilgiler çemberine ulaşabilirler. Pratik bir şekilde gerçekleştirecek oldukları bu işlemler sayesinde kişiler hızlı bir şekilde bu tür işlemlerden yararlanabilirler.

Haberin Devamı

Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı İçin Sınav Merkezi Tercihi

Haberin Devamı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine kayıtlı aktif öğrencilerin 2016-2017 Öğretim Yılı Güz Dönemi Ara Sınavları, 26 Kasım Cumartesi ve 27 Kasım Pazar günlerinde yapılacaktır.

Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı ise 14 Ocak 2017 Cumartesi ve 15 Ocak 2017 Pazar günlerinde yapılacaktır. 14-15 Ocak 2017 tarihlerinde yeni bir sınav merkezinde sınava girmek isteyen öğrenciler 29 Kasım 2016 tarihine kadar sınav merkezi tercih işlemlerini yapmaları halinde Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavına yeni sınav merkezinde girebilirler. 29 Kasım 2016 tarihinden sonra yapılan sınav merkezi tercihleri bir sonraki sınavlar için geçerli olacaktır.