Gündem AÖF sınav sonuçları ne zaman belli olacak? 13-14 Ocak AÖF soru ve cevapları yayınlandı mı?

AÖF sınav sonuçları ne zaman belli olacak? 13-14 Ocak AÖF soru ve cevapları yayınlandı mı?

14.01.2018 - 08:36 | Son Güncellenme:

AÖF sınav sonuçları ne zaman belli olacak? 13-14 Ocak AÖF soru ve cevapları yayınlandı mı? Sorularının yanıtları merak ediliyor ve gündemde araştırılıyor. Dün ve bugün gerçekleşen AÖF final sınavı sonuçları için öğrenciler heyecanla ve merakla bekleyişe başladı.

AÖF sınav sonuçları ne zaman belli olacak 13-14 Ocak AÖF soru ve cevapları yayınlandı mı

Öğrenciler AÖF final sınavı için dün ve bugün ter döktü. 13-14 Ocak AÖF soru ve cevaplarının yayınlanıp yayınlanmadığı hemen merak edilmeye başlandı. Diğer yandan AÖF sınav sonuçlarının hangi tarihte açıklanacağı da heyecanla bekleniyor. İşte detaylar...

Haberin Devamı

AÖF SINAV SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI? (13 OCAK 2018)

13 Ocak 2018 Cumartesi, yani bugün gerçekleştirilen AÖF final sınavlarının soruları ve cevapları henüz yayınlanmadı. AÖF final sınavlarının soruları ve cevapları yayınlandığında haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz.

SINAV SORULARINA NEREDEN ULAŞILIR?

Çıkmış sınav sorularına ve cevaplarına ANADOLUM eKampüs Sisteminden erişebilirsiniz.

https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak derslerim üzerinden çıkmış sınav sorularını ve cevaplarını görebilirsiniz.

AÖF FİNAL SINAVLARININ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

13 Ocak 2018 Cumartesi, yani bugün gerçekleştirilen AÖF final sınavlarının sonuçları öğrenciler tarafından merakla araştırılıyor. AÖF final sınavları sonuçlarının açıklanacağına dair net bir tarih olmayıp, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde Öğrenci Girişi sayfasından açıklanacağı tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

SINAV SONUÇ İTİRAZI

Sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) işgünü içinde itiraz edilebilir. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar dikkate alınmaz.