Gündem AÖF üç ders sınav tarihi belli oldu! AÖF üç ders sınav giriş belgesi yayımlandı mı?

AÖF üç ders sınav tarihi belli oldu! AÖF üç ders sınav giriş belgesi yayımlandı mı?

15.07.2019 - 10:50 | Son Güncellenme:

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2018-2019 yılı üç ders sınavı için tarih belli oldu. AÖF öğrencileri üç ders sınavına hazırlanıken, diğer yandan AÖF üç ders sınav giriş belgesi sorgulama ekranını araştırıyor. İşte 2019 AÖF üç ders sınav tarihi ve konuyla ilgili ayrıntılar...

AÖF üç ders sınav tarihi belli oldu AÖF üç ders sınav giriş belgesi yayımlandı mı

AÖF üç ders sınav tarihi ve sınav giriş belgeleri adaylar tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Binlerce adayı yakından ilgilendiren AÖF üç ders sınavı için başvurular alındı. 2018-2019 eğitim öğretim yılı içerisinde son kez gerçekleştirilecek olan üç ders sınavının yapılacağı tarihler belli oldu. Buna göre AÖF üç ders sınavları 27 Temmuz tarihinde 15:00'da başlayacak. Anadolu Üniversitesi tarafından belirlenen illerde gerçekleştirilecek olan sınava herhangi bir sebeple katılamayan öğrenciler için mazeret sınavı yapılmayacak. Peki AÖF üç ders sınav giriş belgeleri ne zaman yayımlanacak?

Haberin Devamı

AÖF ÜÇ DERS SINAV GİRİŞ BELGELERİ NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

AÖF üç ders sınav giriş belgeleri 22 Temmuz tarihinden itibaren http://aof.anadolu.edu.tr adresi “Öğrenci Otomasyonu” bağlantısından ve AÖF bürolarından verilecektir açıklamasında bulunuldu.

Yazarlar