Gündem AÖL sınav sonuçları! (Ek sınav) AÖL ilk kayıt - kayıt yenileme

AÖL sınav sonuçları! (Ek sınav) AÖL ilk kayıt - kayıt yenileme

22.10.2018 - 10:20 | Son Güncellenme:

AÖL ek sınav sonuçları belli oldu. Açık Öğretim Lisesi ek sınavlarında ter döken öğrencilerin heyecanla araştırdığı AÖL sınav sonuçlarını Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) internet sitesinden ve haberimizin içeriğindeki linkten öğrenebilirsiniz. Peki AÖL ilk kayıt - kayıt yenileme nasıl yapılır?

AÖL sınav sonuçları (Ek sınav) AÖL ilk kayıt - kayıt yenileme

6 Ekim 2018 tarihlerinde 2 oturum olarak gerçekleştirilen 2017/4.dönem (EK SINAV) sınav sonuçları açıklandı. Öğrenciler, numaralarını ve şifrelerini sisteme girerek sınav sonucunu öğrenebilirler. Peki AÖL ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemi nasıl yapılır? İşte detaylar...

Haberin Devamı

AÖL EK SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

AÖL İLK KAYIT VE KAYIT YENİLEME İŞLEMİ

Açık Öğretim Okulları ( Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi, Açık Öğretim Ortaokulu) ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 20 - 23 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılabilecektir.

Öğrenciler sınav katılım ücretini;

20 - 21 Ekim 2018 tarihlerinde (Cumartesi ve Pazar günleri) yalnızca https://odeme.meb.gov.tr/ adresinden kredi kartı ile,

22 - 23 Ekim 2018 tarihlerinde (Pazartesi ve Salı günleri) https://odeme.meb.gov.tr/ adresinden veya Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıflar Bankası ATM lerinden yatırılabilecektir.