Gündem AÖL sınav yeri sorgula - Açık Lise 9-10 Aralık sınav giriş yerleri

AÖL sınav yeri sorgula - Açık Lise 9-10 Aralık sınav giriş yerleri

04.12.2017 - 17:46 | Son Güncellenme:

Açık lise sınavlarının giriş yerleri açıklandı. 9-10 Aralık tarihlerinde yapılacak olan AÖL sınavlarının giriş yerleri sisteme giriş yaparak sorgulanıyor.

AÖL sınav yeri sorgula - Açık Lise 9-10 Aralık sınav giriş yerleri

AÖL lise sınavında gireceğiniz her dersten 20’şer soru sorulacaktır. Her bir sorunun değeri 5 puandır. Bir dersten başarılı olabilmeniz için en az 45 puan almanız gerekmektedir. Yanlış cevaplarınız değerlendirilmeyecektir. Diğer bir ifade ile yanlışların doğruları götürmesi diye bir uygulama yoktur.

Haberin Devamı

AÇIKÖĞRETİM LİSESİ SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI

AÖL sınav yeri sorgulaması Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) resmi sayfası üzerinden gerçekleşiyor. Açıköğretim lise sınav giriş yerleri açıklandı.

AÖL SINAV GİRİŞ YERİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

AÇIKÖĞRETİM LİSESİ SINAVLARI NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanlığı’nın internet sitesinde yaptığı açıklamaya göre 9-10 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek.

AÇIKÖĞRETİM LİSE SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

AÖL 1. dönem sınav giriş yerleri aöl.meb.gov.tr adresi üzerinden adaylara duyurulacak. Adaylar AÖL sınav giriş belgesini internet üzerinden sorgulayabilecek.

KKTC'DE SINAVA GİRECEKLER İÇİN MEB'DEN UYARI

9-10 Aralık tarihinde Türkiye ile birlikte KKTC'de de düzenlenecek olan AÖL sınavları için Milli Eğitim Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Sınav saatlerinin Türkiye'ye göre değişkenlik göstereceğini açıklayan MEB, 9 Aralık tarihinde gerçekleşecek olan 1. oturumun saat 08.30'da, 2. oturumun ise 13.00'da gerçekleşeceğini açıkladı. 10 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek olan 3.oturum ise sabah saat 08.30'da başlayacak.

Haberin Devamı