Teknoloji Apple’ın 4 Kez reddettiği GoyGoy en beğenilen uygulama seçildi!

Apple’ın 4 Kez reddettiği GoyGoy en beğenilen uygulama seçildi!

26.02.2016 - 13:47 | Son Güncellenme:

İstanbul Bilgi Üniversitesi öğrencisi Okay Atik tarafından yaklaşık bir yıl süren çalışma sonucunda Iphone kullanıcılarına merhaba diyen GoyGoy özellikle üniversite öğrencilerinden büyük ilgi görüyor.

Apple’ın 4 Kez reddettiği GoyGoy en beğenilen uygulama seçildi

Akıllı telefon tutkunlarının kısa sürede bağımlısı olduğu GoyGoy kullanıcılarının, bir taraftan parmaklarını uyuştururken, diğer taraftan kararsız kaldıkları konuları karar bağlamasını sağlıyor.

Haberin Devamı


İlk Günden En Beğenilen Yeni Uygulama

GoyGoy yayınlandığı andan itibaren çok sayıda kullanıcıyla buluştu. İlk günden AppsStore’da en beğenilen yeni uygulamalar arasına 4’üncü sıradan giren GoyGoy, her dakika artan kullanıcı sayısıyla yılın en iyi uygulaması olmaya aday. AppStore’un en değerli vitrinlerinden birinde günlerce yerini koruyan GoyGoy120 Bin AppStore görüntülenme sayısı ve aktif binlerce kullanıcısıyla kararsızlıkları, nihayete erdirmeye devam ediyor!

Apple 4 defa reddetmişti!

1 Yılı aşkın bir süredir yapılan araştırmalar ve yazılım sürecinin ardından geçtiğimiz Kasım ayında ilk kez AppStore’a yüklenen kodlar, Aple’dan geri döndü. Bir dizi mailleşme ve Amerika ile yapılan telefon görüşmeleri sonucunda toplamda 4 kez Okay Atik – Apple hattında gidip gelen uygulama Şubat ayının başında teknoloji hayatına merhaba dedi.

Apple’ın 4 Kez reddettiği GoyGoy en beğenilen uygulama seçildi

Haberin Devamı

Yazılı ve görsel anketler parmak kırdırıyor!

Gençlerin kararsızlıkları konu başlığıyla planlanmış olan uygulama kararsız kalınan her konuda kullanıcının yardımına anında koşuyor. Bu gece dışarı çıkarken beyaz gömleğinizi mi yoksa siyah gömleğinizi mi giyeceğinize karar veremediyseniz. Ikisinin de fotoğrafını uygulamaya yükleyerek anket haline getirebiliyorsunuz. Sonuçta GoyGoy’cular veya istediğiniz arkadaşlarınızın oylaması sonucu yüzdelik dilimler şeklinde bir karara varabiliyorsunuz.Aynı anketleri yazılı şekilde yapıp çelişkilerinizi en hızlı şekilde karara bağlamanız mümkün!
Üniversite Öğrencilerinden Yoğun İlgi!

GoyGoy’un planlanma aşamasında hedef kitle belirlerken bütün sonuçların üniversiteli gençleri gösterdiğini söyleyen GoyGoy’un kurucusu Okay Atik; “Üniversite zaten goygoy yapma yeri bana gore. Dersler filan elbette önemli ama bugün ders seçerken bile, seçmeli derslerden hangisini alsam diye saatlerce kafa patlatıyoruz. En basitinden üniversite hayatını en dibine kadar yaşayan eğlenceli grupların kolaylıkla goygoy yapablmesinin önünü açtık, birkaç gün gibi kısa sürede bizi bu denli yukarıya taşıyan tüm kullanıcılarımıza teşekkür ederiz. Dedi

Haberin Devamı


Android’e Ne Zaman Geliyor?

Kullanıcılardan sürekli DM (Direkt Mesaj) ve Android’e ne zaman gelecekleri hakkında binlerce soru geliyor; ama GoyGoy bu iki sorunun da yanıtını sır gibi saklıyor. Çeşitli yazılımcılar ve teknoloji uzmanlarının kulislerinde ise Android ile ilgili bir çalışma olduğu fakat DM’nin uygulamada esinlikle olmayacağı konuşuluyor. Sebebi ise Gençlerin özgürce, rahatsız edilmeden bir uygulamada vakit geçirebilmesini sağlamak

Yazarlar