Apple Apple, iOS 11 Beta 8'i yayınladı

Apple, iOS 11 Beta 8'i yayınladı

29.08.2017 - 10:17 | Son Güncellenme:

Apple, iOS 11 için çalışmalarına son sürat devam ediyor. Daha önce iOS 11 Beta 7'yı yayınlayan Apple, şimdi de iOS 11 Beta 8'i kullanıcılara sundu. iOS 11 Beta 8'in sondan bir önceki beta olduğu düşünülüyor.

Apple, iOS 11 Beta 8i yayınladı

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Apple, iOS 11'i birkaç aydır test ediyor. iOS 11'in ise yılın favori büyük iOS güncellemesi olacağını da biliyorsunuzdur. Beta programının öncelikle uygulama güncellemeleri üzerinde çalışan geliştiricilere yönelik olduğunu da unutmayın. Apple, geliştiriciler için geçtiğimiz günlerde iOS 11 Beta 7'yi yayınlamıştı. Cupertino merkezli şirket şimdiyse iOS 11 Beta 8'i kullanıcılara sundu.

Bu güncelemeyi hem kayıtlı geliştiriciler hem de halka açık betalar için kaydolan iOS kullanıcıları kendi iOS cihazlarına yükleyebiliyor.

iOS 11'in yeni sürümüyle revize edilmiş bir kontrol merkezi, mesajlaşma uygulamasında ekranlar arası ödemeler yapma özelliği, sürüş sırasında rahatsız etmeme özelliği ve Siri, Fotoğraflar ile Kamera uygulamasında yapılan değişiklikler bulunuyor. iPad, yeni bir Dock'un yanı sıra sürükle ve bırak desteği, Apple Pen için geliştirilmiş destek ve daha fazlasıyla çalışan yeni bir çoklu görev sistemi alıyor. Yaklaşık 55 MB büyüklüğündeki bu güncelleme ile kısaca sistemdeki sorunlar düzeliyor ve stabilite iyileştirmeleri yapılıyor.

Haberin Devamı

iOS 11'in beta sürümünü zaten kullanıyorsanız güncelleme için iPhone veya iPad'inizden Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme adımlarını takip edebilirsiniz.

Apple, iOS 11'in nihai sürümünü 12 Eylül'de herkese açık bir şekilde indirmeye sunacak.

iOS 11 Beta 8 güncellemesini alacak modeller şu şekilde: iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, 12.9 inç iPad Pro, 2. nesil 12.9 inç iPad Pro, 1. nesil 10.5 inç iPad Pro, 9.7 inç iPad Pro, iPad Air 2, iPad Air, iPad 5. nesil, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2 ve iPod Touch 6. nesil.

Yazarlar