Teknoloji Apple iPhone 7 İle İlgili Önemli İddia

Apple iPhone 7 İle İlgili Önemli İddia

14.07.2016 - 15:09 | Son Güncellenme:

Şimdiye kadar hakkında birçok önemli bilgi edindiğimiz Apple iPhone 7 ile ilgili bu kez batarya gücüne dair bir doğrulama geldi…

Apple iPhone 7 İle İlgili Önemli İddia

Teknoloji dünyasının en önemli üreticilerinden biri olan Apple, geliştirdiği bilgisayar ürünleri ve yazılım içeriklerinin yanı sıra iPhone ailesi ile birlikte de dikkat çeken bir şirket. Dünya çapında milyonlarca adet satan telefon modellerine imza atan firma, her geçen yıl çıkardığı yeni modelleri ile birlikte adeta rekorunu tazeliyor. Üstelik S modellerini de aileye katmayı ihmal etmeyen firma, bunu her yıl yapmasına rağmen üst düzey satış verilerine ulaşmayı başarmakta. Şimdilerde kapalı kapılar ardında geliştirilmekte olduğu bildirilen Apple iPhone 7 modeli ile ilgili ise iddiaların ardı arkası kesilmiyor. En son ekran ve kamera gibi özellikleriyle gündeme gelen model, şimdi ise sahip olacağı batarya ile gündemde.

Haberin Devamı
Batarya Gücü Belli Oldu

Henüz ortada resmi bir açıklama olmamasına rağmen bu zamana kadar önemli bilgilerin gün ışığına çıkmasını sağlayan OnLeaks birtakım detayları takipçileri ile paylaşmış bulunmakta. Buna göre geliştirilme süreci devam eden Apple iPhone 7, beraberinde 1960 mAh gücünde batarya ile gelecek.

Kapasite %15 Oranında Arttırıldı

Bahsi geçen bilgilere göre bakacak olursak kapasitenin %15 oranında arttığını söyleyebiliriz. Zira ailenin son çıkan modellelerinden biri olan iPhone 6S, tam olarak 1715 mAh gücünde bir bir batarya ile gelmekte. Bunu %15 oranında arttıran Apple, iPhone 7’de bir nevi ekstra 245 mAh gücünü bataryaya dahil ediyor.