Teknoloji Apple Watch İçin Beklenen Saat Geldi

Apple Watch İçin Beklenen Saat Geldi

31.07.2015 - 15:35 | Son Güncellenme:

Apple Watch, Bu Sabah 07:01'den İtibaren Türkiye'de satışa sunuldu. Ülkemizde oldukça fazla ilgili gören Apple 'ın akıllı saati Apple Watch İstanbul'da bulunan 2 Apple mağazasında da yerini aldı. Oldukça etkileyici...

Apple Watch İçin Beklenen Saat Geldi

Apple Watch, Bu Sabah 07:01'den İtibaren Türkiye'de satışa sunuldu. Ülkemizde oldukça fazla ilgili gören Apple 'ın akıllı saati Apple Watch İstanbul'da bulunan 2 Apple mağazasında da yerini aldı. Oldukça etkileyici bir tanıtımla hayatımıza giren Apple Watch geçtiğimiz aylarda doğrudan Apple kanalı ile olmasa da sonunda Türkiye’de de alınabilir duruma gelmişti. Tanıtılması ile en çok tercih edilen Apple Watch modellerinden biri olan Apple Watch Sport modelini Türkiye’de satışa sunan Markafoni ise Apple Watch bekleyenlerin yoğun ilgisi ile karşılaşmıştı.

Haberin Devamı

Apple Watch’ın Türkiye’de merakla beklenmesine karşın Haziran ayında da gelmeyeceğinin duyurulması ile birçok kişi Apple Watch Sport ‘u yurtdışından sipariş verirken, bu şansa sahip olamayan kişilere alternatif alış kanallarına gözünü dikmişti. Bugün ise saat 07.01 'den itibaren Türkiye mağazalarında resmi satışı başlayan Apple Watch 'u hem mağazalardan hem de buraya tıklayarak almanız mümkün. Galerimizi ziyaret ederek Apple Watch modellerin görüntülerini ve fiyatlarını inceleyebilirsiniz.

Yazarlar