Gündem Arcan uğurlandı

Arcan uğurlandı

19.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kalp rahatsızlığı sonrası kaldırıldığı hastanede önceki gün yaşamını yitiren ünlü komedyen Atilla Arcan (70), gözyaşları arasında toprağa verildi.

Arcan uğurlandı

Arcan için, Erenköy Galippaşa Camii’nde düzenlenen cenaze töreninde taziyeleri eşi Gül, kızı Şebnem ile oğulları Barış, Uğur ve Özgür Arcan kabul etti. Törene, aralarında Müjdat Gezen, Selami Şahin, Mine Koşan, Yalçın Menteş, Ferdi Akarnur, Fatih Mühürdar’ın da olduğu sanat dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

Haberin Devamı

Arcan’ın kızı Şebnem Arcan, babasının tabutuna omuz verdi ve musalla taşına kadar tabutu taşıdı. Daha sonra Arcan’ın çocukları tabut başına gelerek üzerine, “Biz seninle güldük. Seninle çoktuk. Gül’ün ve çocukların” yazılı çiçek bıraktı. Arcan’ın naaşı, ikindi vakti kılınan cenaze namazından sonra Küçükyalı Mezarlığı’nda toprağa verildi.


‘2015 çabuk geçsin!’
“Ateşböceği Ercan” olarak bilinen Ercan Bostancıoğlu, “Atilla, eşi emsali az bulunur taklit yeteneğine sahip kardeşimizdi” dedi. Törene katılan Müjdat Gezen de, “Bu 2015 inşallah çabuk gider. Çok arkadaşımızı yitirdik. Söylenecek bir şey yok” diye konuştu.