Gündem Arka Sokaklar 403. son bölümde nefes kesen operasyon! - İzle

Arka Sokaklar 403. son bölümde nefes kesen operasyon! - İzle

26.05.2016 - 14:31 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar 403. son bölüm ile izleyenleri yine ekrana kilitledi. Arka Sokaklar son bölümde Ekip, büyük çapta patlama yapmaya hazırlanan şebekeyi çökertmek için Çevik Kuvvet Özel Tim ekibiyle birlikte işbirliği yaptı. İşte Arka Sokaklar 403. son bölümünde nefes kesen operasyon...

Arka Sokaklar 403. son bölümde nefes kesen operasyon - İzle

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz ve Oya Okar’ın oynadıkları sevilen dizisi "Arka Sokaklar" izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yılların eskitemediği dizi Arka Sokakların yapımcılığını Türker İnanoğlu üstleniyor. İstanbul sokaklarında suçluların peşinde koşan bir ekibin sıra dışı maceraları ve aile yaşamları konu alınan fenomen dizi 403.bölümüyle aşağıdaki linkten izleyebilisiniz...

ARKA SOKAKLAR 403. SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 403. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ekip, büyük çapta patlama yapmaya hazırlanan şebekeyi çökertmek için Çevik Kuvvet Özel Tim ekibiyle birlikte işbirliği yapar. Arka Sokaklar 403. Bölüm 27 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Ferruh ve Ayşe, çevirmeye takılıp durdurulur. Polislerden biri içeridekinin aranan şahıslar olduğunu anlayınca Nejat son gaz kaçmaya başlar. Uzun süren bir kovalamaca yaşanır. Anonsu alan ekibimizde takibe katılır. Ferruh ve Ayşe kaçmayı başarırlar. Ekip, büyük çapta patlama yapmaya hazırlanan şebekeyi çökertmek için Çevik Kuvvet Özel Tim ekibiyle birlikte işbirliği yapar.

Arka Sokaklar 403. son bölümde nefes kesen operasyon - İzle

Azmi Kilis’te kaptırdığı silahların ceremesini çekmektedir. Maruf cezaevinde tek kişilik hücresinde yaşamını sürdürmektedir. Azmi’nin Maruf ile işi henüz bitmemiştir. Örgüt, Silah ve mühimmatın nakliyesi için Azmilerden lojistik destek beklemektedir.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 403. son bölümde nefes kesen operasyon - İzle

Hüsnü’ye başkomiser maaşı zammının üzerine ayrıca da ikramiye verirler. Evde bu paranın yankıları fazlasıyla döner. Hüsnü hayat arkadaşı Suat’a sürpriz bir hediye almak istemektedir. Bu konuda Nazike ve Zeliha, Hüsnü’ye yardımcı olacaktır.

ARKA SOKAKLAR 403. BÖLÜM 1. FRAGMAN

ARKA SOKAKLAR 403. BÖLÜM 2. FRAGMAN

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mesut’un Kadir Yelence’nin ölümü konusunda adli tıptan son çıkan raporda suçsuz olduğu kesinleşince ekip sevinçle cezaevi kapısına gider. Bu sırada cezaevi tuvaletinde Kudret, Mesut’a bıçak çeker. Mesut’un durumu fark etmesi sonucu Kudret ağır yaralanır.

Arka Sokaklar 403. son bölümde nefes kesen operasyon - İzle

Azılı mahkumlar Kudret’in yaralanması sebebiyle ayağa kalkalar. Cezaevi adeta bir kaosa dönüşmüş, dışarıda Mesut’u bekleyenler ne olduğunu anlayamaz hale gelmiştir.

Bu arada cezaevi müdürüne kırmızı hattan bir telefon gelir. Arayan Faruk Sezgin’dir. Mesut bir araç ile cezaevinden kaçırılıp Faruk’un çiftliğine götürülür. Faruk, Azmi’yi bitirmek için Mesut’un yardımını istemektedir.

OYUNCULAR
Zafer Ergin Rıza Soylu/Rıza Baba
Şevket Çoruh Mesut Güneri

Özgür Ozan Hüsnü Çoban
Ozan Çobanoğlu Hakan Çınar
Oya Okar Selin
Alp Korkmaz Ali Akdoğan
Özlem Çınar Aylin Aydın

Haberin Devamı

Can Başak Arif Müdür