Gündem Arka Sokaklar 411. yeni bölümde Hakan Komiser firar ediyor!

Arka Sokaklar 411. yeni bölümde Hakan Komiser firar ediyor!

05.10.2016 - 11:35 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar yıllardır Kanal D ekranlarında fırtınalar estirmeye devam ediyor. Arka Sokaklar'da ekibin içinden komiser Hakan'ın Fetö ile bağlantılı olduğunu öğrenen ekip çok şaşırıyor. Bu akşam ekrana gelecek olan Arka Sokaklar'da Hakan Komiser hapishaneden firar edince ekip peşine düşüyor.

Arka Sokaklar 411. yeni bölümde Hakan Komiser firar ediyor

Arka Sokaklar 411. yeni bölüm izleyenleri ekrana kilitleyecek. Ekranların fenomen dizisinde aksiyon bir saniye olsun azalmıyor. Arka Sokaklar bu hafta ekrana gelecek olan yeni bölümde Hakan komiser'in Fetö'cü çıkması ekibi derinden yaralıyor. Hapishaneden kaçan Komiser Hakan'ı yakalamak için herkes seferber oluyor.

Haberin Devamı

Yapımcılığını Türker İnanoğlu'nun üstlendiği Arka Sokaklar dizisinin başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Alp Korkmaz, Özlem Çınar, Oya Akar yer alıyor. Cuma akşamları ekrana gelen fenomen dizi Arka Sokaklar 411. bölüm fragmanında Komiser Hakan'ın fetö'cü çıkması bütün ekibi şaşkına çeviriyor. Arka Sokaklar yeni bölümde Hakan komiser'in hapishaneden kaçması ise olayların iyice karışmasına yol açıyor.

ARKA SOKAKLAR 411. BÖLÜM ÖZETİ

Hakan mahkemeye çıkarılır ve tutuklanmasına karar verilir. Hakan’ın annesi Nesrin kendinden geçer. Aylin hem Nesrin’e destek olmaya çalışır hem de sevdiği adam gerçekten terör örgütü üyesi olabilir mi diye düşünür. Hakan, cezaevine henüz giriş yapmış bir tutuklu olarak gardiyanlar eşliğinde koğuşuna götürülür. Rıza, Mesut, Hüsnü, Ali ile beraber ne olacağını konuşurlar. Kimse bu duruma asla inanmak istemez. Ekip arkadaşlarından şüphe etmezler. Ancak, Rıza baba ve Arif Müdürün olaya fazla sert bakışı herkesin aklına bir "Acaba mı?" ihtimalini getirir.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 411. BÖLÜM FRAGMANI

Tekin’in okulda gösterisi vardır. Gösteride de kanto söyleyecek, kadın kılığına girecektir. Bu konuda Nazike’den yardım ister. Kostümlü genel provaya Nazike, Zeliha ve Metin’de gider. Bu sırada prova olduğunu duyan Suat Hüsnü’yü arayıp durumdan habersiz bir şekilde Tekin’e gidip hem sürpriz yapmak hem de oğullarını sahnede izlemek için okula giderler. Hüsnü hiçbir şeyden habersiz olarak Tekin’i sahnede kadın kılığında görünce olanlar olur…

Tunç’un Ebru ile ilişkisi devam etmekte, gittikçe baba oğul ilişkileri de yıpranmaktadır. Ebru eski sevgilisi Oktay’ın evinde Tunç ile birlikte takılmakta ve yavaş yavaş uyuşturucuya alıştırmaktadır.