Gündem Arka Sokaklar 424. bölümünde Hüsnü'ye veda!

Arka Sokaklar 424. bölümünde Hüsnü'ye veda!

07.01.2017 - 09:35 | Son Güncellenme:

Cuma akşamlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar'ın 424. bölüm fragmanı yayınlandı. Arka Sokaklar'ın yeni bölümünde Hüsnü evden ve işinden ayrılarak yeni görevine gidiyor. Herkesi üzen bu gelişmede neler yaşanacak? Hepsi Cuma akşamı Arka Sokaklar'da olacak.

Arka Sokaklar 424. bölümünde Hüsnüye veda

Arka Sokaklar'ın 424. bölüm fragmanı yayınlandı fakat yılbaşı haftasından dolayı yayınlanmadı. Arka Sokaklar'ın yeni bölümü 13 Ocak Cuma günü ekranlara gelecek. Arka Sokaklar'da Hüsnü'nün geri dönmesini bekleyenler sevindirici haberi alabilecek mi? Ekip üzerine aldığı yeni sorumluluğun üstesinden başarıyla gelebilecek mi?

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Açığa alındıktan sonra görev yeri değişen Hüsnü Çoban evden ayrılıyor. Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Başkomiser Hüsnü Çoban'ın evden ayrılışı Suat'ı gözyaşlarına boğar. Bir diğer tarafta ise Rıza Baba ve ekibi ise yeni bir operasyona katılıyor.

Ekip Ender'in peşinde! Ender'in sevdiği kızı kaçırmak için bir terör örgütü ile anlaştığı ortaya çıkar. Karşığında ise bir çok masum insanın ölümüne sebep olacak.

Hüsnü, arkadaşlarıyla beraber tekrardan görev alabilecek mi? Ekip, bu olaya nasıl karşılık verecek? sorusu Arka Sokaklar 424. yeni bölümünde yanıt bulacak.

ARKA SOKAKLAR 424. BÖLÜM FRAGMANI