Cadde Arka Sokaklar son bölümünde ekip yine harekete geçti

Arka Sokaklar son bölümünde ekip yine harekete geçti

14.12.2014 - 11:13 | Son Güncellenme:

Arka Sokaklar 350. son bölüm hareketli ve heyecanlı anları ile izleyicileri ekrana kitledi. Ekip şehirde terör olaylarının artabileceği istihbaratını aldı ve harekete geçti. Dizinin bu bölümü ile ilgili detaylar haberimizden takip edebilirsiniz...

Arka Sokaklar son bölümünde ekip yine harekete geçti

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Müge Boz, Can Nergiz, Alp Korkmaz ve Beril Kayar’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” bu hafta 350. bölümü ile ekrana geldi. 9 sezondur beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; istihbarat birimleri şehir içi terör olaylarında artış bekleniyor bilgisini geçince, Ekip de iş başına koyuluyor.

Haberin Devamı

Onur, kardeşi Baran’dan gelen telefonla sarsılır. Baran, ağabeyini görmek için cezaevine çağırır. Babalarından bir mektup gelmiştir. Bu mektubu Onur’a verir. Onur iyice darma dağın olur. Okuyup okumama arasında kararsız kalır ve mektubu cebinde gezdirip durmaya başlar. Ece ne olduğunu bilmediği için sürekli Onur’un üzerine gider.

Şehir terör tehdidi altında!

Rıza Baba ve ekip, Terörle Şube Amiri Abbas, Ankara İstihbarat’tan MİT’çi Cengiz Bey ile birlikte toplantıdadırlar. Şehir içi terör olaylarında artış beklenmektedir. Polise saldırı beklendiği ile ilgili istihbarat alınır. Eylemcilerden biri İhsan’dır. Daha önce yakalanan ancak, delil yetersizliği ile serbest bırakılan bir suçludur. Lakabı Şehir Tilkisi’dir. Yeni bir ekip toplamış, gözü kara bir adamdır.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM

ARKA SOKAKLAR 350. BÖLÜM FRAGMANI



Burak Demir 'Arka Sokaklar' dizisine dahil oldu.

Başarılı oyuncu ‘Sidar Üstünkaya’ rolüyle seyirciyi bir hayli şaşırtacak. İlk kez bir teröristi canlandıracak olan sanatçı, yılarca dağda ve şehirde örgüt elebaşı olarak suç işlemiş, son birkaç yıldır üniversitede okuyan kardeşinin başı belaya girmesin diye için eylemlerden uzak durmuş genci oynuyor.

Kardeşinin polis tarafından öldürülmesiyle kendi savaşını başlatan ‘Sidar Üstünkaya’ rolü için sıkı bir şekilde hazırlanan Burak Demir, yeni rolü için imajını yeniden değiştirdi.

‘Emanet’ dizisi için daha önce sakal ve bıyığını kesen oyuncu yeniden sakal ve bıyık bıraktı.

Arka Sokaklar son bölümünde ekip yine harekete geçti

Hikaye

Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz…

Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için daha güzel, daha ‘yaşanır’ bir yer yapmak uğruna her türlü kötülüğe ve sıkıntıya meydan okuyan yürekli polislerimiz…

İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan ‘sivil’ bir ekip, minibüsleriyle bu metropolün sokaklarını arşınlamakta ve karşılarına çıkan her türlü kanunsuzlukla savaşmaktadırlar. Polislerimiz, görevleri sırasında, değişik ve çeşitli insan hikayeleriyle sürekli karşılaşmaktadır. Zaman zaman gülümseten, zaman zaman da iç burkan bu hikayelere; meslek yıllarının tecrübesi ve ‘babalığıyla’ yaklaşan, ekibin diğer genç üyelerine de yol gösteren Başkomiser Rıza Baba olur. Rıza Baba; ekibe, hem mesleğe hem de hayata dair pek çok şeyi öğretecek, unutulanları hatırlatacaktır.

Kısacası, polislerimizin ve ailelerinin hayatları ile İstanbul sokaklarının serüveni iç içe geçecek, kahramanlarımız; sevinçte, kederde, aşkta ve yalnızlıkta her zaman birbirlerinin yanında olacaklar. İçlerinden biri tökezlediğinde hep birlikte ona destek olup ayağa kaldıracaklar.