Voleybol CEV Şampiyonlar Ligi'ne Isabelle Haak damgası! Paola Egonu'dan paylaşım

CEV Şampiyonlar Ligi'ne Isabelle Haak damgası! Paola Egonu'dan paylaşım

06.05.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Antalya'nın ev sahipliğinde düzenlenen CEV Şampiyonlar Ligi'nin finalinde Daniele Santarelli yönetimineki Imoco Conegliano şampiyon oldu. Isabelle Haak'ın damga vurduğu organizasyonun ardından Paola Egonu'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.

CEV Şampiyonlar Ligine Isabelle Haak damgası Paola Egonudan paylaşım

Antalya'nın ev sahipliğinde organize edilen CEV Şampiyonlar Ligi'nin finalinde Imoco Conegliano ile Vero Volley Milano karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele Daniele Santarelli yönetimindeki Imoco Conegliano'nun 3-2'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Haberin Devamı

Imoco Conegliano forması giyen Isabelle Haak, CEV Şampiyonlar Ligi'nin finaline damga vurdu. İsveçli oyuncu, 22 sayılık performansıyla ön plana çıktı. Isabelle Haak, mücadeleyi yüzde 42'lik hücum yüzdesiyle tamamladı.

Imoco Conegliano'nun şampiyonluğu sonrası MVP ödülünün sahibi Isabelle Haak oldu. Isabelle Haak şampiyonluk sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kendilerine destek veren Türk taraftarlara teşekkür eden Isabelle Haak, "Antalya'ya, Türkiye'ye, geri döndüğüm için çok mutluyum. Burada 3 yıl boyunca Türk fanlar önünde oynamıştım, bugün gerçekten desteklerini hissettik. Bunun için çok minnettarım" dedi.

MVP ödülünü kazanmasına dair konuşan Isabelle Haak, "Bugün hak etmişmiydim bilmiyorum ama takımın genel olarak yaptığından memnunum. Kathryn 5. sette sahneye çıktı ve kazanmamızı sağladı" diye konuştu.

Haberin Devamı

Imoco Conegliano Başantrenörü Daniele Santarelli şampiyonluk sonrası şu sözleri dile getirdi:

"Conegliano, oyuncular için oldukça cazip bir kulüp, Büyük bir kulüp ve burada birçok başarı elde ettik. Burada ne kadar iyi bir ortam olduğunu herkes biliyor. Bu kulübün en büyük özelliği, kendisini yenileyip en üst seviyede kalabilmesi, hatta daha da iyi hale gelebilmesidir."

EGONU: BU ACITIYOR

Vero Volley Milano forması giyen Paola Egonu, kaybettikleri final maçının ardından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Kaybetmenin acı verdiğini belirten Paola Egonu paylaşımına şu notu düştü:

"İstediğimiz gibi bitmedi, bu acıtıyor. Ama bu bizi büyütecek."

Yazarlar