İstanbul ARNAVUTKÖY’DE 700 BİN TL’LİK KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

ARNAVUTKÖY’DE 700 BİN TL’LİK KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

03.05.2015 - 12:50 | Son Güncellenme:

.

ARNAVUTKÖY’DE 700 BİN TL’LİK KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Arnavutköy’de bir depoya düzenlenen operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 700 bin TL olan 136 bin 850 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Edinilen bilgilere göre, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Arnavutköy ilçesi Baklalı Mahallesi’nde bulunan kiralık bir depoda piyasaya sürülmek üzere kaçak sigara depolandığı bilgisini aldı. Jandarma ekipleri bunun üzerine 1 Mayıs’ta depoya operasyon düzenledi. Operasyonda akaryakıt tankeri ile getirildiği tespit edilen piyasa değeri 700 bin TL olan 136 bin 850 paket kaçak sigara ele geçirildi. Jandarma ekipleri depoda bulunan kaçak sigaraların sevkiyatında kullanılan akaryakıt tankeri, 1 adet minibüs ve 1 adet otomobile de el koydu. Gözaltına alınan B.S., S.P., F.B.,M.Y. ve E.K isimli şüpheliler adliyeye sevk edildi. Jandarma kamerası tarafından kaydedilen operasyonda kadın jandarmaların da yer aldığı görüldü.
İstanbul İl Jandarma Komutanlığı’nca ele geçirilen son malzemelerle birlikte son bir yıl içerisinde 638 bin 621 paket kaçak sigara ele geçirildiği öğrenildi.