Kars ARPAÇAY’DA JANDARMA’YA TAHSİS EDİLEN PREFABRİK OFİSLERİN AÇILIŞI YAPILDI

ARPAÇAY’DA JANDARMA’YA TAHSİS EDİLEN PREFABRİK OFİSLERİN AÇILIŞI YAPILDI

19.11.2014 - 15:03 | Son Güncellenme:

.

ARPAÇAY’DA JANDARMA’YA TAHSİS EDİLEN PREFABRİK OFİSLERİN AÇILIŞI YAPILDI

Kars’ın Arpaçay İlçesi’nde Kaymakamlıkça Jandarma Komutanlığı’nın kullanımı için tahsis edilen 2 adet prefabrik ofisin açılış töreni yapıldı.
Jandarma Komutanlığı’nın vatandaşlara daha iyi hizmet vermesini sağlamak ve yerleşim alanını daha kullanılabilir hale getirmek amacıyla hediye edilen prefabrik ofislerin açılışı Kaymakam Faruk Erdem, tarafından gerçekleştirildi.
Açılış töreninde rütbeli ve rütbesiz askerler hazır bulunurken, erler adına bir asker tarafından Kaymakam Erdem’a ay yıldızlı masa saati hediye edildi.
Açılış kurdelasını kesmeden önce konuşan Erdem, yeni prefabriklerin hayırlı olmasını dileklerinde bulundu. Açılış sonrası Mehmetçikle öğle yemeğine geçen Faruk Erdem, daha sonra İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emrah Çelik’i makamında ziyaret ederek bir süre kendisiyle görüştü.
Öte yandan Arpaçay Kaymakamlığı’nca Jandarma Komutanlığı’na tahsis edilen prefabriklerden biri er ve erbaş askerlerin sosyal aktivitelerinde kullanılmak üzere berber, terzi ve şark köşesi olarak dizayn edilirken diğeri olay yeri inceleme ofisi olarak vatandaşlara hizmet verecek.