Ege Asansör zirvesi İzmir’de

Asansör zirvesi İzmir’de

21.04.2018 - 00:38 | Son Güncellenme:

26-28 Nisan’da düzenlenecek olan ‘INELEX 2018 11. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı’ dünyanın dört bir yanından sektör profesyonellerini buluşturacak. 150 firma stant açacak, en son teknoloji ürünler sergilenecek

Asansör zirvesi İzmir’de

Asansör sektörünün Ege Zirvesi niteliğindeki INELEX 2018 11. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı, 26-28 Nisan günleri arasında Fuarizmir’de düzenlenecek. İki yılda bir Efor Fuarcılık’ın Ege Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği (EAYSAD) işbirliğiyle düzenlediği fuar, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından sektör profesyonellerine önemli iş fırsatları sunacak.

Haberin Devamı

Sektörün tüm paydaşları ASFED, MMO, EMO, EAYSAD destek verdiği, milyonlarca insanın kullandığı ulaşım aracı asansörlere dair en yeni ürün, teknoloji ve uygulamaların sergileneceği INELEX 2018, 26 Nisan’da kapılarını açacak. Yaklaşık 150 firma ve marka standında ürünlerini sergileyecek.

Gelişen pazar

Kentsel dönüşüm projelerinin de kazandırdığı ivme ile inşaat sektöründe asansör ihtiyacında ciddi bir artış yaşanacağını vurgulayan Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, “İnşaat sektöründeki projeler, modernizasyon ve çevre ülkelerdeki gelişmeler pazarın büyümeye devam edeceğini gösteriyor. Sektör INELEX 2018 Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı’nda geldikleri son noktayı ortaya koyacak. Katılımcılarımız, pazara hakim olma güçlerini bir kez daha kanıtlayacak. Asansör aksamı üretici ve tedarikçilerini, taahhüt firmalarını müteahhitleri, mimarları, mühendisleri, emlak yatırımcılarını, kamu yöneticilerini, yerel yöneticileri ve akademisyenler buluşacak” dedi.